Witam, czy kupując sklepowy zestaw world of warcraft battlechest z dodatkami tbc i wotlk otrzymam za darmo pierwszy miesiąc grania? i przy okazji, jaki serwer najbardziej się opłaca wybrać na początek przygody:) ?
A jeśli nie mam karty kredytowej ani prepaida to naprawdę nie założe konta? bo nie wiem czy ruszać po pudełko, niestety na więcej niż 60zł aktualnie pozwolić sobie nie mogę:(
Szkoda, że karty nie masz. WoW + BC + WotLK (+ miesiąc gratis, ale to chyba zawsze dają) jest właśnie w promocji. Wersja cyfrowa, 20pln
http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000104
Kiedys wystarczylo podac dowolny numer karty i przechodzilo. Nie wiem jak jest teraz, ale zawsze mozesz sprawdzic. Swoja droga Blizzard bywa zabawny. Wczoraj dostalem maila, ze za "jedyne" 40 Euro moge kupic Cata i MoPa. Panowie maja poczucie humoru jak malo kto. Przeciez to ponad 160 zl, a w sklepie online oba dodatki mozna miec za okolo 110 zl.
To i tak sporo. Mnie się udało kupić ostatnio key'a do Cata za o dziwo 40zł. Czekam na następny dodatek do WoWa i spuszczenie z ceny Pandy, to znwou dadzą 7 dni za darmo. :D
Może i zachodnie, ale skoro oficjalny dystrybutor kluczy Blizzarda ma je taniej niż sam Blizzard, to coś tu jest nie tak.
Sam wezme sobie , bo mam 5 euro na koncie blizza , a wyplacic sie ich nie da.