Włamano się na konto jednej z osób pracujących nad grą Wiedźmin 3 i wykradziono fabułę, postacie, rozwiązania i zakończenie! Wg mnie konkurencja tego nie przepuści i internet zaleje masa spoilerów...No chyba ze Kiciński odkupi materiały od hackera...
Jak mi ktoś zespoileruje zakończenie Wiedźmina 3 przed premierą to poświęcę moje życie żeby go znaleźć i zabić :)
Kątem oka widziałem obrazek przedstawiający drzewko możliwych zakończeń. Zanim zdałem sobie sprawę z tego, co mam przed oczami, coś tam zobaczyłem i pluję sobie teraz w brodę. Moja rada i prośba. Ignorować temat. Nie rozmawiać, nie interesować się. Nie mam pojęcia, dlaczego ten temat w ogóle istnieje. W jakim celu został stworzony? Wyciek jak na razie przebiega bez większego rozgłosu, niech tak zostanie.
[1] Zakładając takie tematy tylko kusi się ludzi by spoilerowali. Lepiej olać temat i dać sie mu wyciszyć a Kiciński nie ma co odkupować od jakiegoś nędznego hakerzyny, chciał to niech ma spoiler i mam nadzieję że nie będzie czerpał radości z gry tak jak ludzie grający bez tej wiedzy. Ja póki co omijam te największe fora o W3 i mam nadzieję żę na tym forum nikt nie zapoiluje.
[2] To szykuj 2 beretty dla mnie w razie czego ;p.
Ja tam się nie przejmuję czekam na 24 lutego by sobie tą grę kupić i normalnie zagrać a nie 9 miechów przed premierą znać zakończenie lol.
[4] Proszę i nie ma za co -->
Pogrzebałem troche i nie ma żadnych spoilerów. Jedynie są pewne spekulacje na temat W4 i pewne oczywiste informacje typu
spoiler start
Możemy byc z Yennefer, z Trias albo z żadną
Protagonistką W4 prawdopodobnie będzie Ciri
spoiler stop
^^ fake i sciema wiec nawet sie nie denerwujcie trollem
[6] W3 nie wyszedł a oni spekulują już nad W4? Bzdura.
[5] I co to niby ma być? LoL
[7] Mam nadzieję że to nie spoiler tylko twój wymysł... -.-
[9] Mam taką nadzieję.
Edit No i troll unieszkodliwiony ;p
CDP Red już dawno temu zapowiedzieli, że Dziki Gon to definitywne zwieńczenie przygód Geralta i kontynuacji nie będzie. Mam rację?
Zakończenie przygód Geralta. Ale do uniwersum zamierzają kiedyś powrócić. Po Wiedźminie 3 skupią sie na Cyberpunku 2077.