Po mozolnych zabawach poradziłem sobie i zarejestrowałem grę i tutaj pierwsze pytanie się nasuwa proces instalacji i rejestracji ciągle jest na kodzie SecuROM więc po cholerę jest klucz rejestracji elektronicznej CD Projekt? Skoro wszystkie operacje związane z instalacją,rejestracją i pobieraniem DLC wykonuję na nim?
Kupując grę w Tesco z DLC posiadam tylko pakiety językowe i Troll Trouble ten ostatni musiałem pobrać a następnie zainstalować jako administrator i po procesie instalacji wprawdzie widnieje zielona fajka jakby to zainstalowane było ale w samej grze w dzieniku nic takiego nie widnieje abym dostał nowy quest albo cokolwiek co by na to wskazywało
Dodam że jestem praktycznie na początku i szturmuję zamek La Valletów próbując przejąć wrogą balistę.
Jezu było już to milion razy. Klucz rejestracji elektronicznej CD Projekt jest po to żeby wejsc na strone oficjalną cd-projekt zaalogować się i zarejestrować gre dostając w zamian 100 punktów. Możesz np. później kupić stare gry za punkty jeżeli masz więcej gier zarejestrowanych. Co do dlc mimo rejestracji w trakcie instalacji musisz ponownie gre zarejestrować !!. W głównym katalogu gry (tam gdzie zainstalowałeś gre) masz plik Register. Kliknij zaloguj się, i ponownie zarejestruj się używając klucza secuROM z gry(wielkość liter ważna-mimo że z małej litery akceptuje). I masz już dlc w grze.