Start o 19:00
Lista obecności
Agent Mulder
Ale co, chcesz napoje szybko zgarnąć na tej wigilii, że szukasz ludzi już w październiku?
Żarty o Chytrej Babie już dawno nie śmieszą.
Fajnie macie. W tym roku Wigilii w Radomiu nie ma. :) Good luck.
Ale co, chcesz napoje szybko zgarnąć na tej wigilii, że szukasz ludzi już w październiku?
chcę stworzyć odpowiednik krakowskiego gry-offline w Radomiu
up kurwa
BO SWIENTA IDO
Co do chytrej baby-po prostu była w złym miejscu o nie właściwym czasie z tego co widać na filmu tam większość brała po 5 butelek tylko ona miała taki fart że kamera była na nią skierowana
No właśnie? Jeśli by się odbyła gdzie indziej, to może..
[Ed.]
Przecież nikt nigdzie nie skrytykował Radomia.
co Wy kuźwa chcecie od tego Radomia? uczepiliście się tej chytrej baby jak rzep psiego ogona. Myślicie, że w waszych miejskich wiochach nie ma takich chytrych bab? spójrzcie najpierw na swoją mieścinę/wiochę a potem krytykujcie innych
tak, jestem z Radomia i jestem z tego DUMNY
[14] Zapytam z ciekawości? Wybierasz się na Wigilię w swoim mieście?
Zapytam z ciekawości? Wybierasz się na Wigilię w swoim mieście?
Ja się wybieram. O co chodzi?
To juz wolalbym napisac ze jestem z katowic niz z radomia.
To juz wolalbym napisac ze jestem z katowic niz z radomia.
Aż tak się wstydzisz swojej wioski, że się musisz wysługiwać Katowicami?
Pojechałem kiedyś do Radomia na zawody w malowaniu rysunków na asfalcie. Wygrywał ten, który znalazł asfalt :)
[20]
wow takie zabawne, że boki zrywam... u Ciebie pewnie tylko słoma wszędzie i łany zbóż, dlatego jeździsz malować gdzie indziej...
Silveria daj spokój, chłopacy robią sobie jaja, a Ty bierzesz wszystko do siebie.
Beka z Radomia i z Silvieria, który właśnie daje niezłą reklamę mieszkańcom swojego miasta.
Silveria daj spokój, chłopacy robią sobie jaja, a Ty bierzesz wszystko do siebie.
On nie pozwoli żeby ktokolwiek żartował sobie z Radomia!!!! Będzie walczył o honor swojego miasta, do ostatniego kliknięcia myszki!!!
chłopacy
W sumie może by pojechał . 70km to nie tak dużo a nóż rzekoma babcia podpisze mi się na butelce napoju :)
Ta "chytra babcia" to już legenda Radomia :D Coś jak "Smok Wawelski " w Krakowie .
W tym roku w Radomiu nie ma Wigilii. A szkoda 100 metrów to nie tak dużo. :D
A co wam chodzi z "chłopacy"?
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1738
[29]
Wypadałoby najpierw samemu się jej nauczyć ;)