Witam, pewnie wielu z Was akcję tomazziego (jeśli się mylę to poprawcie mnie), który wystąpił z prośbą do użytkowników GOL'a prosząc ich o nagranie siebie składających życzenia urodzinowe pewnej dziewczynie. Pomyślałem o czymś podobnym, tylko na troszkę większą skalę. Do polskich userów dodać tych zagranicznych, którzy chcieliby dołączyć się do akcji. Czasu mam dużo, jednak nie wiem co z tego wyjdzie dlatego chciałbym zacząć zbierać materiały już teraz i zobaczyć co z tego wyjdzie lecz już na samym początku napotkałem problemy. Wpisując w Google różne frazy mogące naprowadzić mnie na jakieś luźne fora anglojęzyczne, których użytkownicy mogliby mi pomóc natrafiłem na wielkie nic. Może nie wiem co wpisać w szukajke, może poprostu nie umiem szukać. Mam w planach ominąć szerokim łukiem 4chany i pochodne, dlatego występuje z prośbą do Was o podanie jakichś forów, na których mógłbym zacząć. Wydaje mi się, że jednotematyczne od razu odpadają, ale taki większy GOL byłby idealny. Liczę na pomoc, pozdrawiam :)
Takie akcje przestaly byc oryginalne juz po pierwszym razie. Jak chcecie zrobic cos oryginalnego, wysilcie mozgownice, jak chcecie isc na latwizne, kupcie miska, przestancie powielac ten glupi pomysl.