Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Wielotematyczne fora zagraniczne

20.12.2011 22:07
😊
1
Choke
39
Lets do this!

Wielotematyczne fora zagraniczne

Witam, pewnie wielu z Was akcję tomazziego (jeśli się mylę to poprawcie mnie), który wystąpił z prośbą do użytkowników GOL'a prosząc ich o nagranie siebie składających życzenia urodzinowe pewnej dziewczynie. Pomyślałem o czymś podobnym, tylko na troszkę większą skalę. Do polskich userów dodać tych zagranicznych, którzy chcieliby dołączyć się do akcji. Czasu mam dużo, jednak nie wiem co z tego wyjdzie dlatego chciałbym zacząć zbierać materiały już teraz i zobaczyć co z tego wyjdzie lecz już na samym początku napotkałem problemy. Wpisując w Google różne frazy mogące naprowadzić mnie na jakieś luźne fora anglojęzyczne, których użytkownicy mogliby mi pomóc natrafiłem na wielkie nic. Może nie wiem co wpisać w szukajke, może poprostu nie umiem szukać. Mam w planach ominąć szerokim łukiem 4chany i pochodne, dlatego występuje z prośbą do Was o podanie jakichś forów, na których mógłbym zacząć. Wydaje mi się, że jednotematyczne od razu odpadają, ale taki większy GOL byłby idealny. Liczę na pomoc, pozdrawiam :)

20.12.2011 22:11
2
odpowiedz
Dycu
65
zbanowany QQuel

Takie akcje przestaly byc oryginalne juz po pierwszym razie. Jak chcecie zrobic cos oryginalnego, wysilcie mozgownice, jak chcecie isc na latwizne, kupcie miska, przestancie powielac ten glupi pomysl.

Forum: Wielotematyczne fora zagraniczne