Pisałem w moich wątkach wymaganiach tej gry a mam pytanie jeżeli pójdzie mi demo tej gry to pełna wersja gry też mi pójdzie.
Pójdzie ci, mi to demo chodzi na średnich. Polecam! Działa!
spoiler start
Jak można być takim debilem
spoiler stop
Intel core i7-4500 cpu
8GB
AMD Radeon HD 8850M GDDR5
I takie pytanie czy na pewno pójdzie Wiesiu mi na średnich chociaż to będę w siódmym niebie ale na oczywiście w dniu premiery bo zamierzam kupić na pc.
Mi demo na gorszym kompie chodzi na średnich wiec ty pociągniesz very high bez problemu
Marcinku12PL, a probowales zadac sobie pytanie dlaczego to "demo" jest dostepne tylko na jakichs podejrzanych stronkach do pobierania, a nie ma o nim zadnej wzmianki na oficjalnej stronie gry?
Wiem ale ja che kopić 19 marca 2015 pełną wersie gry i podałem wyżej wymagania bo wiem że są oficjalne wymagania zawyżone.
Ludzie pytam się głownie oto czy wyżej podane prze zemnie mojego sprzętu uciągnie oryginalnego Wiesia 19 marca.
bo wiem że są oficjalne wymagania zawyżone.
Skad niby to wiesz?
uciągnie oryginalnego Wiesia 19 marca.
Na 100% nie, bo gra wyjdzie w maju, a nie w marcu (o ile nie zostanie znowu przelozona).
Niestety ale obawiam się, że z twoim błyskotliwym umysłem nie będziesz umiał nawet tej gry zainstalować a co dopiero grać w nią.
Ten dzieciak stworzył już chyba 10 wątek o wiedźminie, a Wy dalej mu odpisujecie.
Marcin19PL jesteś za młody na tą grę.
Kupel informatyk mi powiedział że są to zawsze wymagania na których gra chodziła chodziła płynnie i nie zawsze są zgodne i tu pies pogrzebany czy moja karta graficzna a uciągnie.
Po co sie pytasz czy Ci na tym pójdzie jak nie pójdzie, przecież możesz sobie pograć na swoim XBOXIE :D
P.S. to forum powinno mieć jakieś ograniczenia wiekowe
Gościu skończ zakładać spamerskie wątki, NIE PÓJDZIE CI TA GRA deal with it, po za tym podobno masz X1 i cię to nie interesuje czy ci pójdzie wiec po co te wątki? Mam nadzieje że administracja cię zbanuje za te trollowanie.
Poczekaj te 9 lat , jak już będziesz spełniał wymagania PEGI to sprzęt na Wieśka będzie tani jak barszcz.