Cześć, pamiętam że rok temu przyszedł do mnie kolega z Wiedźminem 2 i ta gra się cięła na minimum, mimo iż spełniam wymagania i to chyba nawet na maksimum. Teraz po roku zachciało mi się w to zagrać a wtedy jak się okazało miałem tylko podstawowe stery (wgrane w kompa, bo dopiero co kupiony, takie podstawowe stery). Skapnąłem się, że gry które nie chciały mi działać na minimum po aktualizacji sterów przez DriverMax gry zaczęły chodzić na maksymalnych wymaganiach. Zanim znowu pożyczę od kolegi grę to chciałem się zapytać szanownych graczy czy w najnowszych aktualizacjach sterowników są te łatki wgrane, bo jak czytałem w necie to sporo ludzi miało problem z wieśkiem (głównie Ci co mieli readony).
PS: W moim poprzednim wątku pytałem się o Splinter Cell: Blacklist. Ściągnąłem game booster i mam 100 fps mimo to gra się przycina co chwilę, tak na zmianę jest płynna i się tnie, albo np. bohater gry się przesuwa do przodu a karabin na plecach mu się "trzęsie".
A ty masz skończone 18 lat żeby grać w takie gry? Mama wie co włączasz za zamkniętymi drzwiami?