HEJ! Chciałbym wam przedstawić aplikacje o nazwie Whaff Rewards jest to aplikacja na androida. Polega ona poprostu na graniu w gry i zarabaianiu pieniędzy. Pobieracie ją ze SKLEPU PLAY instalujecie i łącząc się z facebookiem zakładacie konto. Jest to w pełni darmowa i bezpieczna aplikacja ja tak średnio zarabiam 3$ w 7 dni. Gorąco POLECAM!!
I ewnentualnie z tym kodem BQ10226 dostajecie pieniądze na start tak dla umilenia rozrywki. Mam nadzieje że pomogłem i będziecie się cieszyć swoimi zyskami. Pieniądze możecie wymienić na STEAM/PAYPAL/SKLEP PlaY I WIELE INNYCH OPCJI!
Cale 3 dolary na tydzien? Za komuny faktycznie moznaby bylo to uznac za warte uwagi..
3 DOLARY za 4 min grania dziennie lepiej nie zarabiać wogóle czy jednak zarabiać nie dużo ?
Nie musisz nas przed tym ostrzegać, sami wiemy by trzymać się od tego z daleka. Wiadomo przecież, że żadnych pieniędzy nigdy się nie zobaczy, a jeszcze zasyfi się telefon. Niedawno była afera, ponieważ podobna aplikacja do pseudo zarabiania instalowała bez wiedzy użytkownika koparkę Dogecoine'ów.
http://technogadzet.pl/2015/07/01/aplikacja-do-zarabiania-potajemnie-kopala-dogecoiny/
Na androida są tylko dwie aplikacje które pozwalają zarabiać kasę : Google survey i Gamr. Ten pierwszy jest niedostępny w Polsce. Gamr nie ma żadnych zabezpieczeń przed nadużywaniem, zostawiam tablet włączony przez 24 h i nabija punkty, wypłacane na PayPal. Oczywiście, są to grosze, w ciągu tygodnia około 15 - 20 złotych, przy włączonym przez 7 dni w tygodniu Gamr i grach które nabijają punkty. Może też służy do kopania kryptowaluty, ale mam androida zrootowanego i poblokowaoem wszystko co tylko możliwe.
Problem w tym, że takie aplikacje muszą na czymś zarabiać i czasem są to metody mniej legalne. Poza tym trzeba pamiętać, że znacznie szybciej wyczerpują energię i pobierają duże ilości danych (przesyłają też), więc jak ktoś ma wykupiony określony pakiet danych, to szybko go straci.