Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Ważne pytanie dotyczące kilku gier. !POMOCY! !PILNE! !PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!

05.06.2015 20:07
1
malinoski554
6
Centurion

Ważne pytanie dotyczące kilku gier. !POMOCY! !PILNE! !PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!

Witam, mam problem nie wiem którą grę i czy kupić, nie grałem w żadne gry tych gatunków. Warto dodać iż gram tylko na Xboxie 360.
- Ultra Street Fighter IV: Nigdy nie grałem w żadną bijatykę, najbardziej na tę chwilę natomiast odpowiada mi Street Fighter. Problemem może być to iż jeśli mi się nie spodobają bijatyki, bądź nie będzie mi się chciało uczyć combosów to 100 zł wyląduje na półce.
- The Sims 3 Zwierzaki: W żadną część Simów ani w inny symulator życia nigdy nie grałem, grałem co prawda w strategie, jednak bardziej wojenne, nie ekonomiczne. Ta gra zaś może mi się szybko znudzić i kolejne 100 złoty w szczaw.
- Prince of Persia 2008: W żadną część tego cyklu ani podobnych gier nie grałem, mimo to wydaje mi się to być najbezpieczniejszą opcją.
Proszę o szybką odpowiedź bo mam czas tylko dzisiaj. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Proszę także nie pisać własnych propozycji, chyba że dodatkowo oprócz odpowiedzi na zadane pytanie. Prosiłbym także nie rekomendować gier według własnego gustu, tylko takie które mogłyby mi się spodobać. Lubię gry Action RPG (jak Gothic), strategie wojenne, hybrydy RTSa z RPG (jak np Spellforce), gry LEGO, i samochodówki (jak np Forza, albo PGR). Bardzo nie lubię natomiast strzelanek (chyba że coś specyficznego jak Halo), ździebko nie lubię sportowych gier (jak FIFA) chyba że gram razem z bratem lub kolegą. Jeśli te gry naprawdę do mnie nie pasują to może jakiś Rayman Origins albo pewien triplepack który znalazłem (Outland + From Dust + Beyond Good And Evil), lecz to proszę napisać jako dodatek do odpowiedzi. Pozdrawiam :)

05.06.2015 20:22
hopkins
2
odpowiedz
hopkins
223
Zaczarowany

Bierz Street Fightera. Nawet jeśli Ci nie podejście, to będziesz miał w co ze znajomymi połykać😉

05.06.2015 20:24
3
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

Street Fighter IV. Gdzies mam chyba nawet zbedny kluczyk do tej gry, do aktywacji na XBox LIVE.

05.06.2015 23:32
ProTyp
😈
4
odpowiedz
ProTyp
172
random

będziesz miał w co ze znajomymi połykać
To specjalnie. Prawda?

Forum: Ważne pytanie dotyczące kilku gier. !POMOCY! !PILNE! !PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!