Mam pytanie prosilbym o podanie lokacji w ktorej moge znalezc jakas bron moze byc i nawet mlotek poniewaz przy uzyciu latarki nie da sie zabic zombie no chyba ze bijac go 5 min bo ja lejac truposza z minute nic mu nie zrobilem;/
Upam
Danuel i CyberTron polecam iść do pracy kupić grę i potem oceniać a nie wielce hejtować bo was na grę nie stać
maciek9873 ---> przepraszam cię za tych dzieciaków powyżej. Niestety nie potrafię ci odpowiedzieć na to pytanie, ale w weekend zagram w grę z przyjemnością i jak nadal nie będziesz wiedział co i jak to ci pomogę, a może ty pomożesz mnie :)
w tej grze przedmioty respią się losowo więc w każdym miejscu możesz coś znaleźć. Polecam małe wioski często młotki i pistolety tam znajduje.
[5]
O kur**, ale riposta xD
[6]
Ja rozumiem, że można mieć różne gusta. Rozumiem że można grać w gry dziwne i często niegrywalne. Ale z tego co widzę to nasz drogi admin zawsze gra w gry AAA albo takie na które jest największy hype wśród "młodzieży". Nie ma w tym oczywiście nic złego (przynajmniej do pewnego stopnia) - ale twój bezkrytyczny stosunek i obrona przegranej sprawy jest już po prostu... no właśnie jakie?
Można lubić skyrima (chociaż nudny ma swoje plusy), można uwielbiać GW2 (stracony potencjał ale gra potrafi cieszyć) - ale jeśli uważasz że gra ma jakiekolwiek plusy; że nie jest to niedopracowana alfa, za która nigdy nie powinny być brane pieniądze; że choćby za podejście producentów należy im się gruby minus. Jeśli nie widzisz tego wszystkiego, to jest to albo cyniczne podejście do sprawy albo Panie adminie forum dla graczy - niewiele się Pan na tych grach znasz.
Soulcatcher---> Znalałem już to na czym mi najbardziej zależało czyli ładny zestaw broni jeśli byłbyś zainteresowany takowym to polecam szukać na lotnisku.Latarka tam w zupełności wystarczy jak na początek a ja po 10 minutach tam spędzonych miałem kilof,2 pałki,uzi i pistolet nie licząc ogromniej ilości jedzenia i lekarstw a jedyną osobę jaką tam spotkałem był mój kolega z którym wspólnie gramy. :) Także serdecznie polecam wszystkim to miejsce :).
Temat można zamknąć aby uniknąć bezsensownego spamu i hejtu.
mam pytanie bo można kupić warz z 3 kluczami i pisze coś podspodem 24h czy są to klucze np dla 3 osób by mogły grać bo chce z kolegą się złorzyć no i czy te klucze są na 24h ??