Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: W grudniu zagramy w GTA San Andres na smartfonach i tabletach

27.11.2013 01:24
1
zanonimizowany631395
120
Legend

W grudniu zagramy w GTA San Andres na smartfonach i tabletach

http://www.rockstargames.com/newswire/article/51870/grand-theft-auto-san-andreas-mobile-coming-this-december.html

Widać Rockstarowi nie chce się czekać do rocznicy wydania SA. Jedyne co zastanawia mnie, to kiedy będziemy w stanie zagrać w GTA IV na naszych smartfonach.

27.11.2013 01:32
marcing805
2
odpowiedz
marcing805
196
PC MASTER RACE

Szkoda tylko, że te sprzęty w ogóle nie nadają się do grania. Raz: słabe baterie, dwa: mocno to grzeje smartfona, trzy najważniejsze - sterowanie. Tylko Angry Birds ma sens na tych urządzeniach. Jednak, sam rozwój technologii mobilnych jest oszałamiający.

Jestem bardzo ciekawy, czy osoba piszącego podobnego newsa jutro na tym serwisie, wspomni coś o kontrolerze Made, o którym już dzisiaj niejednokrotnie przeczytałem? Oj jestem ciekaw tego bardzo.

27.11.2013 06:39
3
odpowiedz
zanonimizowany373443
74
Legend

. Tylko Angry Birds ma sens na tych urządzeniach.

Haha?

Świetna wiadomość, w poprzednie części grało się bardzo fajnie. Swoją drogą, ciekawe kiedy będzie max payne 2

28.11.2013 19:01
👍
4
odpowiedz
zanonimizowany958453
2
Legionista

[2]

Wszystko zależy od sprzętu, jaki posiadasz. Gra w GTA VC na Galaxy S4 była oszałamiająca. Jestem niezmierni ciekaw, co tym razem pokaże Rockstar. Jeszcze dojdzie do tego, że GTA 5 wyjdzie na PC później, niż na smarty, hehe

28.11.2013 19:17
Mr. JaQb
5
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Wypuszczają tak wcześnie żeby zacząć pracować już nad GTA IV pod smartfony i tablety, w końcu wymagania sprzętowe o wiele większe i trzeba zoptymalizować ;)

Forum: W grudniu zagramy w GTA San Andres na smartfonach i tabletach