Widać Rockstarowi nie chce się czekać do rocznicy wydania SA. Jedyne co zastanawia mnie, to kiedy będziemy w stanie zagrać w GTA IV na naszych smartfonach.
Szkoda tylko, że te sprzęty w ogóle nie nadają się do grania. Raz: słabe baterie, dwa: mocno to grzeje smartfona, trzy najważniejsze - sterowanie. Tylko Angry Birds ma sens na tych urządzeniach. Jednak, sam rozwój technologii mobilnych jest oszałamiający.
Jestem bardzo ciekawy, czy osoba piszącego podobnego newsa jutro na tym serwisie, wspomni coś o kontrolerze Made, o którym już dzisiaj niejednokrotnie przeczytałem? Oj jestem ciekaw tego bardzo.
. Tylko Angry Birds ma sens na tych urządzeniach.
Haha?
Świetna wiadomość, w poprzednie części grało się bardzo fajnie. Swoją drogą, ciekawe kiedy będzie max payne 2
[2]
Wszystko zależy od sprzętu, jaki posiadasz. Gra w GTA VC na Galaxy S4 była oszałamiająca. Jestem niezmierni ciekaw, co tym razem pokaże Rockstar. Jeszcze dojdzie do tego, że GTA 5 wyjdzie na PC później, niż na smarty, hehe
Wypuszczają tak wcześnie żeby zacząć pracować już nad GTA IV pod smartfony i tablety, w końcu wymagania sprzętowe o wiele większe i trzeba zoptymalizować ;)