Jakie są wasze ulubione fps? Chodzi mi o takie, które dają dużo frajdy i chce się do nich wracać :-)
Battlefield 3
Lubię też Black Ops 2
edit.
Bad Company 2 tho
Ulubione FPS'y w sensie SP czy MP?
W singla najwiecej wracalem do Soldiers of Fortune, SIN, RTCW, Half-Life, Duke Nukem 3D ale to za sprawą modów :P i Unreal Tournament - najwiecej gralem w singla z botami. Jest jeszcze sporo innych gier do ktorych warto wrocic.
Co do MP najlepsza, ktora dala mi najwiecej 'funnu' to Enemy Territory, pozniej UT i Q3A. Jeszcze do tej pory jest sporo serwerow ale to juz bardziej ultra zmodowane rzeznie. Tak czy siak wyzej wymienionym wszystkie CODY i Battlefieldy nawet do piet nie dorastają.
ps. Dodałbym jeszcze Thiefa albo jak nizej SS2 ale to nie FPS'y :)))
System Shock 2
albo jak nizej SS2 ale to nie FPS'y
Łe tam, RPG tym bardziej nie. FPS z rozwojem postaci :P
Half Life 2 i Doomy - te stare najbardziej.
tutaj chyba idealnie pasuje Counter Strike, najnowsza odsłona CS GO utrzymuje 2 pozycje na steam a CS 1.6 nadal bardzo popularny
Dragon 666 - zgadzam się z tobą w 90%, bo Battlefieldy nawet do piet nie dorastają. to straszna herezja. W Battlefield 2 to najczęściej grana przeze mnie gra. Od 2005 roku do 2013 grałem regularne i chyba zacznę znowu.
To, jeżeli chodzi o multi.
A jeśli chodzi o samodzielną grę, to najczęściej wracałem do Half-Life 2, Soldier of Fortune też znam na pamięć, a na początku przygody z pecetem zagrywałem sie w Duke Nukem 3D oraz Diablo.
@up fakt troche przesadzilem bo w glowie mialem najnowsze odsłony Battlefielda (które jak dla mnie są mega nudne) zapominajac o 1942 i dwójeczce.
Łe tam, RPG tym bardziej nie. FPS z rozwojem postaci :P
Chodziło mi, ze shooterem (o ile tak interpretowac FPS) ciezko nazwac Thiefa i SS2.
efpepek jak najbardziej :)
BioShock 1,2, Infinite
Far Cry 1, 3
Half Life 2 + Episode Two
Kroniki Riddicka
COD Black Ops, Modern Warfare 1, 2
Metro Last Light, 2033
Crysis 2
Brothers In Arms Hells Highway
FEAR 1 i 2
Singularity
Tribes Vengance
Condemned i Deus Exy to chyba nie bardzo fpsy ?
BioShock 1,2, Infinite
Serio? Najgorsza strzelanka ever.
Mam rozumieć, że wszystkie gry jakie podałeś są twoimi ulubionymi?
Przecież to najlepsza gra ever
Ta podałem te najlepsze po prostu. Trochę tego jest co zrobić i tak patrząc na to w ile gier grałem to to jest nic.