Wtf? O co w tym chodzi? Przeglądam sobie dzisiaj spokojnie aukcje telefonów na allegro i przy co drugiej aukcji "używany przez kobietę" Czyli na chłopski rozum - telefony używane przez mężczyzn muszą być jakieś zniszczone, czy jak? Dodam jeszcze, że sprawdziłem jedną rzekomą "kobietę" i ta nazywa się Mariusz.
Kobiet i mężczyzn jest mniej więcej po równo więc to, że połowa jest używana przez kobiety to norma.
Chyba się tak przyjęło, że kobiety bardziej dbają o swoje rzeczy. To oczywista bzdura (albo po prostu ja spotykam takie przedstawicielki tej płci), powiedziałbym że jest wręcz na odwrót. Moja jakby nie zbiła ekranu w ciągu miesiąca od zakupu, to chyba bym się zaczął o nią martwić.
Taaa telefon od kobiety. Noszony w torebce, obstukiwany i rysowany przez wszystkie zawarte w niej graty :)
^
Znane mi kobiety najczesciej maja telefon schowany w futerale, wiec niekoniecznie jest az tak zle :)
Więc wspólnych koleżanek nie mamy na pewno :D Ja może ze 3, które znam, jestem w stanie sobie teraz skojarzyć, że w futerałach noszą. Moja choć tyle, że zadowala się jakąś nokią z wymienialną obudową to nie muszę jej co pół roku nowego telefonu kupować :)
Tak jak ktos napisal - jak z samochodami. Igla, od doktora z niemiec, 1912 rocznik, 180tys przebiegu, a 20letnie auto. To samo z telefonami. Wyciagniety tylko z opakowania aby sprawdzic czy dziala :)
[5] Przecież torebka to nie worek z uchem do wieszania na ramieniu. W każdej znajdzie się mała kieszonka, akuratna do trzymania telefonu.
Ale po cholerę wspominać o tym w aukcji? Myślałem, że w handlu płeć nie ma znaczenia. heh
Z wibracją? To może być klucz do zrozumienia tej aukcji.
Taa... swój poprzedni tel zachowany w świetnym stanie dałem siostrze. Teraz, po pół roku używania go przez nią, to totalna ruina- cały porysowany pazurami, popękana obudowa od upadków i raz zalany zmywaczem do paznokci...
Dokładnie. Rysują pazurami, spadają im. Też nie wiem czemu tak się przyjęło, ale dla mnie to nie jest plus.
Samochód po kobiecie oznacza: nie wymieniany olej, zużyte i nigdy nie wymieniane klocki hamulcowe, pogięte tarcze, poobijany z każdej strony przy próbach parkowania, spalone sprzęgło.