Witam,
Otóż od niedawna planuje zakup Tabletu, który będzie wykorzystywany głównie do przeglądania stron internetowych (czy oglądania youtuba) ew. od czasu do czasu pogrania w jakąś gierkę. Więc tu pytanie - czy w cenie do 900zł znajdę coś lepszego niż Kiano Core 10.1 Dual 3G ? Oczywiście zależy mi na wbudowanym modemie 3G oraz na jak najmocniejszym procesorze i pamięci RAM. Może ktoś z użytkowników posiada ten model i mógłby powiedzieć jak się spisuje ?
Z góry dziękuje za pomoc.
koles na forum lenovo sprzedaje, poszukaj
Jeżeli chodzi o ten egzemplarz: https://www.gry-online.pl/forum/sprzedam-tablet/zdc175d9 to wydaje mi się że Kiano z pierwszego postu wypada lepiej - nie mniej jednak dzięki poczytam o nim więcej.
Mam Kiano Core 10.1 Dual od paru miesięcy - używam go głównie do czytania komiksów. Nie mam mu raczej nic do zarzucenia. Poczytaj testy w necie - opinie są pozytywne.
A jak to wygląda w praktyce działanie wbudowanego modemu 3G i wyłapywanie Wi-Fi (czy widzi sieci, które są nieco dalej niż 10-15m )? Czytałem gdzieś, że ma z tym problemy ?
Mam model bez 3G - nie mogę na ten temat nic powiedzieć. Co do WiFi to faktycznie zasięg nie jest imponujący.