Czy ktoś się orientuje jaki jest czas realizacji zamówienia przy zakupie wersji elektronicznej gry w sklepie gry-online? (kupiłem Wiedźmina 1 i 2 część). W panelu zakupowym posiadam informację, że zamówienie zostało zrealizowane (zaraz po płatność przez PayPal) ale nie mam, żadnego info na maila co dalej, żadnego linku do pobrania gry, żadnego klucza do gry. Czy to jest jakaś ściema ze strony Sklep Gry-Online i będę czekał na wersję elektroniczną dłużej niż by mi zajęło pójście do sklepu i zakupienie wersji w pudełku? Czy w panelu sklepu > moje konto (zakładka zrealizowane) oprócz info o zrealizowanym zamówieniu będzie jakiś link z kluczami do gry? maila nie dostałem żadnego mimo, że podałem poprawny adres, a poczta w gmail i raczej wiadomość nie została zablokowana (jeżeli została to gry-online.pl powinni zadbać o to by nie trafiać na listy spamerów).
Nigdy nie kupiłem wersji elektronicznej na GOLu, ale z tego co wiem powinieneś po tym jak zapłacisz dostać maila natychmiast
1. Sprawdź spam.
2. Sprawdź pozostałe zakładki w gmailu - Społeczności/Oferty/Powiadomienia/Fora - w którejś z tych mogło się zawieruszyć.
Sprawdz folder Spam. Tez mialem dzis jakies dziwne zdarzenia z gmailem i mnostwo maili poszlo do spamu.
Klucz jest wysyłany automatycznie, natychmiast po zaksięgowaniu płatności. Klucz do tego konkretnego zamówienia został wysłany 1.09.2013 r. o godz. 00:15:42 (wpłata 1.09.2013 r. o godz 00:15:41). Tak jak napisali poprzednicy - proszę sprawdzić kosz/spam/pozostałe foldery. Często wiadomości generowane automatycznie są tam przenoszone bez wiedzy użytkownika - informacja o tym znajduje się również w regulaminie Sklepu GRY-OnLine.
Jeżeli z jakiegoś powodu nie uda się odnaleźć wiadomości z kodami umożliwiającymi pobranie gier, proszę o kontakt pod adresem [email protected] z podaniem numeru zamówienia. Prześlemy ponownie klucze.
Za wszelkie niedogodności przepraszamy.