Witam.
Szukam telefonu, który będzie posiadał dobre Wi-Fi, w miarę duży czytelny wyświetlacz i dobrą baterię która to uciągnie. Było by dobrze gdyby urządzenie posiadało aparat z "flesh"em". Czy istnieje jakiś model, który spełnia te wymagania ?
Klawiatura może być zwykła standardowa jak i również QWERTY, dotykowe odpadają.
Z góry dziękuje za pomoc.
A jak u niej z baterią ? i czy system jest w miarę szybki, który pozwala na wygodne przeglądanie internetu ?
Moze e52 ?
QamilekQ naucz się na przyszłość czytać.
e52 odpada. C3 wygląda dosyć fajnie jednak aparat i system nie jest za bardzo zachęcający :) Znalazłem Nokie e72 ma wszystko czego mi potrzeba jednak jej cena to masakra :) Jest coś podobnego do niej jednak dużo taniej ?
C-01 mam taką i nawet mi się podoba gdyby nie wysiadł mi głośnik od rozmów nie padł soft i dotyk było by idealnie :) no ale oczywiście wszystko na gwarancji :) ale ogólnie można polecić wifi działa dobrze ale moim zdaniem brakuje mi u multi toucha i większego ekranu bo to cały czas jest mały ekran :)
Nie znajdziesz telefonu z ekranem niedotykowym na którym wygodnie przeglądałoby się internet. Tutaj dotykowce zmiatają z powierzchni ziemi wszystko inne.
[10] dokładnie, do internetu tylko dotyk... wyprzedzają te Nokie o lata świetlne w tej kwestii
Dlatego planuje kupić BlackBerry bolda. Chyba spełnia Twoje wymagania, szczególnie jeśli chodzi o baterię. Ja nie cierpię pomazanego ekranu!
[13] Nie każdy jest brudasem...
Ja przecieram telefon czy tablet raz na 2 tygodnie i ślady po paluchach to ostatnie co się tam znajduje.
Ja przecieram telefon czy tablet raz na 2 tygodnie i ślady po paluchach to ostatnie co się tam znajduje.
To wolę nie wiedzieć czym ty obsługujesz ten telefon. Lol.