Witam, od wielu miesięcy zastanawiam się o stworzeniu portalu o grach, w związku z tym szukam chętnych ludzi do współpracy. Wiem ile jest podobnych portali i jak ciężko będzie się nam przebić, jednak do odważnych świat należy. Przede wszystkim chciałbym nawiązać z ludźmi dla których gry to pasja i od dawna myśleli żeby spróbować swoich sił w branży.
Może jestem głupi, może naiwny, ale naprawdę wierzę, że z grupą ludzi, których rozpiera entuzjazm i mają w życiu cel można osiągnąć rzeczy niezwykłe.
Pewnie wielu z was zapyta, ile płace za recenzje, czy wysyłam gry? Niestety nie, nie mianuje się na szefa takiego portalu, nasza praca miała by się głównie opierać na zasadzie partnerstwa, chce być inicjatorem portalu, a nie jego alfą i omegą. Wiem, że jest bardzo ciężko startować od zera jednak nasz los jest w naszych rękach, chcesz mieć wymarzoną pracę? Pomóż losowi. Na tą chwilę mamy wykupioną domenę .pl , tak więc wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomość e-mail na adres [email protected]
Pozdrawiam
Nie chcę Cię pozbawiać złudzeń, ale szansa na powodzenie tego projektu wynosi 0%.
ile płace za recenzje, czy wysyłam gry? Niestety nie, nie ma to jak wymarzona praca....robienie za murzyna :)
Dajcie spokój, szanse powodzenia rzeczywiście bardzo nikłe, ale przynajmniej tekst napisany z głową :) Wiele projektów istniejących teraz na rynku działa na tej zasadzie, pasjonaci robią coś, bo chcą, bo lubią, niektórzy z nich z czasem zaczynają zarabiać, zostają zauważeni.
wysiak - a jakie rejony świata? Bo w PL nie kopię, ale jakaś egzotyka z opłaconym przejazdem dla mnie i mojej czteroosobowej ekipy, jestem za ;)
Wątek pewnie zaraz zniknie...
yasiu, graf_0 --> Anglia, zimno i pada, ale tylko troche. Zadnych takich tam podrozy dla calej rodziny, to projekt partnerski - ja zapewniam lopate, ogrodek oraz wsparcie moralne, reszta juz lezy w kwestii ochotnika. No ale dla prawdziwego pasjonata nie moze to byc problemem!
ee szukasz ludzi do tworzenia portalu o grach, na forum portalu o grach?
Nie do końca chyba zrozumieliście idee, mojego posta. Nigdzie nie napisałem, że szukam murzyna za darmo, szukam ludzi, którzy chcą stworzyć razem coś fajnego, ja nawet nie żądam, aby być szefem tego projektu, oczekuję, że zgłosi się parę osób, i razem będziemy pracować i wszystkie ewentualne zyski będziemy dzielić po równo. Napisałem, że zapewniam domenę, ale to chyba nie wyklucza mojego pisania, no way. Jest to moja pasja i chce recenzować jak najwięcej.
Pozdrawiam
Właśnie ja też nie rozumiem tego porównania do murzyńskiej pracy. Przecież to jest dla tych co robią to z przyjemnością. Równie dobrze wszystkich z serwisu GAMEPLAY.PL można nazwać murzynami bo oni tam tylko piszą, nie dostają za to kasy. Jak dla mnie fajny pomysł, ale ja aż tak nie lubię pisać :P.
taa... np. calkiem niedawno serwis niezgrani, opierajacy sie na niewolniczej pracy kilku/nastu osób dostał nawet jakieś pieniądze z zewnętrznych źródeł. bo ktoś te pieniądze mający zobaczył potencjał.
Nie do końca chyba zrozumieliście idee, mojego posta. Nigdzie nie napisałem, że szukam murzyna za darmo, szukam ludzi, którzy chcą stworzyć razem coś fajnego, ja nawet nie żądam, aby być szefem tego projektu, oczekuję, że zgłosi się parę osób, i razem będziemy pracować i wszystkie ewentualne zyski będziemy dzielić po równo
Zaraz cie admini pogonia.
BTW - Pamietacie writecraft.pl_