Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam pasjonatów

24.01.2012 00:40
1
zanonimizowany824105
3
Junior

Szukam pasjonatów

Witam, od wielu miesięcy zastanawiam się o stworzeniu portalu o grach, w związku z tym szukam chętnych ludzi do współpracy. Wiem ile jest podobnych portali i jak ciężko będzie się nam przebić, jednak do odważnych świat należy. Przede wszystkim chciałbym nawiązać z ludźmi dla których gry to pasja i od dawna myśleli żeby spróbować swoich sił w branży.
Może jestem głupi, może naiwny, ale naprawdę wierzę, że z grupą ludzi, których rozpiera entuzjazm i mają w życiu cel można osiągnąć rzeczy niezwykłe.
Pewnie wielu z was zapyta, ile płace za recenzje, czy wysyłam gry? Niestety nie, nie mianuje się na szefa takiego portalu, nasza praca miała by się głównie opierać na zasadzie partnerstwa, chce być inicjatorem portalu, a nie jego alfą i omegą. Wiem, że jest bardzo ciężko startować od zera jednak nasz los jest w naszych rękach, chcesz mieć wymarzoną pracę? Pomóż losowi. Na tą chwilę mamy wykupioną domenę .pl , tak więc wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomość e-mail na adres [email protected]

Pozdrawiam

24.01.2012 08:57
2
odpowiedz
zanonimizowany821702
5
Konsul

Nie chcę Cię pozbawiać złudzeń, ale szansa na powodzenie tego projektu wynosi 0%.

24.01.2012 09:48
3
odpowiedz
zanonimizowany431424
74
Konsul

ile płace za recenzje, czy wysyłam gry? Niestety nie, nie ma to jak wymarzona praca....robienie za murzyna :)

24.01.2012 09:50
graf_0
4
odpowiedz
graf_0
117
Nożownik

Ja mam domenę. Wy piszecie teksty...
No, nie ma co, partnerski projekt :D

24.01.2012 09:51
wysiak
😊
5
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Dopisze sie, szukam pasjonata, ktory za darmo przekopalby mi ogrodek.

24.01.2012 09:54
yasiu
6
odpowiedz
yasiu
199
Legend

Dajcie spokój, szanse powodzenia rzeczywiście bardzo nikłe, ale przynajmniej tekst napisany z głową :) Wiele projektów istniejących teraz na rynku działa na tej zasadzie, pasjonaci robią coś, bo chcą, bo lubią, niektórzy z nich z czasem zaczynają zarabiać, zostają zauważeni.

wysiak - a jakie rejony świata? Bo w PL nie kopię, ale jakaś egzotyka z opłaconym przejazdem dla mnie i mojej czteroosobowej ekipy, jestem za ;)

24.01.2012 09:55
graf_0
7
odpowiedz
graf_0
117
Nożownik

wysiak - to już szybciej. Można się przy okazji na powietrzu piwa napic :D

24.01.2012 10:02
8
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

Wątek pewnie zaraz zniknie...

24.01.2012 10:17
wysiak
👍
9
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

yasiu, graf_0 --> Anglia, zimno i pada, ale tylko troche. Zadnych takich tam podrozy dla calej rodziny, to projekt partnerski - ja zapewniam lopate, ogrodek oraz wsparcie moralne, reszta juz lezy w kwestii ochotnika. No ale dla prawdziwego pasjonata nie moze to byc problemem!

24.01.2012 10:39
Captain®™
👍
10
odpowiedz
Captain®™
53
Konsul

Obejrzałeś się człowieku. 26 stycznia.

24.01.2012 12:23
11
odpowiedz
Shoker1
93
Slowhand

ee szukasz ludzi do tworzenia portalu o grach, na forum portalu o grach?

24.01.2012 12:35
12
odpowiedz
zanonimizowany824105
3
Junior

Nie do końca chyba zrozumieliście idee, mojego posta. Nigdzie nie napisałem, że szukam murzyna za darmo, szukam ludzi, którzy chcą stworzyć razem coś fajnego, ja nawet nie żądam, aby być szefem tego projektu, oczekuję, że zgłosi się parę osób, i razem będziemy pracować i wszystkie ewentualne zyski będziemy dzielić po równo. Napisałem, że zapewniam domenę, ale to chyba nie wyklucza mojego pisania, no way. Jest to moja pasja i chce recenzować jak najwięcej.
Pozdrawiam

24.01.2012 12:42
HETRIX22
13
odpowiedz
HETRIX22
208
PLEBS

Właśnie ja też nie rozumiem tego porównania do murzyńskiej pracy. Przecież to jest dla tych co robią to z przyjemnością. Równie dobrze wszystkich z serwisu GAMEPLAY.PL można nazwać murzynami bo oni tam tylko piszą, nie dostają za to kasy. Jak dla mnie fajny pomysł, ale ja aż tak nie lubię pisać :P.

24.01.2012 13:17
yasiu
14
odpowiedz
yasiu
199
Legend

taa... np. calkiem niedawno serwis niezgrani, opierajacy sie na niewolniczej pracy kilku/nastu osób dostał nawet jakieś pieniądze z zewnętrznych źródeł. bo ktoś te pieniądze mający zobaczył potencjał.

24.01.2012 13:25
Raistand
15
odpowiedz
Raistand
181
Legend

Nie do końca chyba zrozumieliście idee, mojego posta. Nigdzie nie napisałem, że szukam murzyna za darmo, szukam ludzi, którzy chcą stworzyć razem coś fajnego, ja nawet nie żądam, aby być szefem tego projektu, oczekuję, że zgłosi się parę osób, i razem będziemy pracować i wszystkie ewentualne zyski będziemy dzielić po równo

Zaraz cie admini pogonia.

BTW - Pamietacie writecraft.pl_

Forum: Szukam pasjonatów