Część. Jak w temacie nie pamiętam tytułu gry: z tego co jeszcze pamiętam to nazwa miała albo słowo need albo for albo speed, któreś na 95%. Szukam tej gry wszędzie. Możliwe były wyścigi i tuning ale nie w otwartym świecie. Można się było ścigać za części do aut albo same auta przeciwników. Dostępne były chyba 4 miasta. Okładka gry miała z przodu czerwone auto sportowe. Możliwe że data produkcji była wcześniej (ale raczej nie - pamiętam że jak w to grałem to jeszcze Adam Małysz skakał w skokach). Ktoś pomoże?
To nie był need for speed, powtarzam. Na miliard %. Ta gra nie była chyba super znana, nie ma jej w bazie z tego co widzę na stronie.
Street Racing Syndicate, ale to nie HP tylko Underground 2/Undercover
Overspeed pasuje. Speed w nazwie, 4 lokacje, wyścigi o części i auta, czerwona RX8 na okładce, ma już z 10 lat
Wiem, ze bylo takie cos. Bylo for speed tylko pierwsze slowo bylo wlasnie nie need. Mialem ta gre ale na ktrotka, bo to byla taka podrobka serii need for speed.
Need for Racing?
Taaaaaak
To Overspeed (tak jak pisałem, w nazwie była jakaś część need for speeda). Dzięki wam wielkie :D