Szukam takiej jakieś gierki, gdzie ma się wioskę/miateczko w czasach pra człowieka i się zbiera pożywienie, buduje się itp. No ogólnie taka gra gdzie ma się wioskę w czasach praludzi i się ją rozwija, może być też rozwój do przodu poprzez epoki np tak jak w Empire Earth 2.
Najlepiej by było jakby nie była przez neta.
Heh, ja nie szukam gry w sensie że kiedyś grałem i zapomniałem tytułu, po prostu szukam gierki co by można było pograć :)
Te Rise of Nations to nawet ciekawie wygląda ale to chyba to samo co Empire Earth 2. Zaczyna się od małej wioski w starożytności a kończy się na ogromnych miastach w czasach teraźniejszych :D
Age of Empires I
Przecież wiem, że szukasz nowego tytułu do ogrania. To ja już nie wiem o co Ci chodzi. Chcesz RTS-a z akcją w czasach prehistorycznych? Czy może szukasz strategii gdzie twoi podwładni się rozwijają, przechodząc w inne epoki.
Przecież wiem, że szukasz nowego tytułu do ogrania
No bo myślałem inaczej po tym jak dałeś pytajnik:
Rise of Nations?
:)
Chcesz RTS-a z akcją w czasach prehistorycznych
Mniej więcej :)
Czy może szukasz strategii gdzie twoi podwładni się rozwijają, przechodząc w inne epoki.
To już mam w Empire Earth 2 także szukam jakiejś nowości czyli czasy prehistoryczne i dobrze by było jakby nie było przechodzenia z epok...no ale w ostateczności może być :)
Jak szukasz tytułu z akcją w prehistorii to jedyne co mi przychodzi do głowy to Age od Empires, które wymienił meelosh. Ze swojej strony polecam, bo to świetna gra.