Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam gry...

25.01.2015 17:07
1
zanonimizowany987983
30
Centurion

Szukam gry...

Szukam gry... Wymagania mam dziwne. Chodzi mi o niezobowiązującą grę, której będe mógł poświęcić 10 minut dziennie i która, swą systematycznością będzie prowadziła do jakiegoś określonego celu. Tak żebym za pół roku mógł sobie powiedzieć... nie wiem na ch*** mi to było, ale spoko.
Może to być hodowanie rybki w akwarium, budowanie sieci sklepów z butami, rozwijanie cywilizacji mrówek, eksploracji kosmosu. Cokolwiek. Ważne żeby cel był wyraźny. Zbieranie rzepy na internetowej farmie dla samego zbierania rzepy mnie nie satysfakcjonuje czy kopanie złota w wirtualnej kopalni w ogóle mnie nei interesuje.
Myślałem o jakiejś klasycznej grze przeglądarkowej jakich pełno, ale kompletnie nie mam rozeznania w temacie.

Nie chce za bardzo społecznościowej gry. Współpraca z innymi graczami spoko, ale żeby nie było to głównym wymogiem. Nic tak nie wkurza jak fakt, że nagle połowie moich 'znajomych' gra się odwidziała i stoje w miejscu, tak samo jak fakt, że znajomi jeszcze przez pół roku przysyłają mi zaproszenia do gry :|Prawdę mówiąc to w ogóle nie zależy mi na multiplayer.

Absolutnie wykluczam gry, w których wyznacznikiem zwycięstwa jest wpłacanie własnej kasy bo inaczej ktoś zaraz zrobi ze mnie farmę...

Odpadają gry, które będą na mnie wymuszać wstanie o 4 w nocy, żeby "puścić ataki" bo inaczej ktoś zrobi ze mnie farmę.

Spoko, żeby była dosyć rozwinięta w swoich opcjach, ale nie na tyle skomplikowana, żeby zniechęcić mnie po 10 minutach.

Jakby się dało ją odpalić na smartfonie to byłoby spoczko.

O co mi chodzi. Siedzę w pracy po 10 godzin przy komputerze. Dobrze jest się czasem oderwać i poklikać w coś co mnie zresetuje od obowiązków, ale jednocześnie pozwoli na to, żebym po powrocie do domu nie myślał o tym, że coś jest jeszcze do zrobienia. Prawdę mówiąc w zupełności wystarczyłby mi pasjans, ale nie czuje przyjemności z grania w coś co nie pozwala mi na osiąganie jakichkolwiek postępów.

Liczę na Waszą pomoc :)

25.01.2015 20:14
2
odpowiedz
zanonimizowany987983
30
Centurion

Up

25.01.2015 20:50
Tester28
3
odpowiedz
Tester28
59
Imperator

Cześć , mam dla Ciebie propozycję. Bo tak samo jak Ty , pracuję , i też mam mało czasu żeby przymusowo robić , wykonywać coś na danej grze czy danej Gildii.

Zapraszam Cię w nasze szeregi Legionu ( Gildii ) , razem z bratem rozwijamy Gildię od 2008 roku w grach:

1. Last Chaos
2. Runes of Magic
3. Rappelz
4. Aion
5. Might & Magic Heroes Online. (Aktualnie teraz tu gramy)

Jak coś to zapraszam do tego tematu jak możesz mnie znaleźć i razem wspólnie grać w nieokreślonym czasie.

Tutaj - https://www.gry-online.pl/forum/might-amp-magic-heroes-online-open-beta/zdcdae88

Gildia Centrumnet

Forum: Szukam gry...