Tak jak w temacie, poszukuję dobrej gry na PCta ze wspaniałym trybem Multiplayer.
(coś o prócz CoD 4)
Warunek jest tylko jeden- wymagania sprzętowe muszą być nie za wysokie (wiec typ BF3 odpada)
proszę o odp.
TF2.
[edit] Dodam: LoL, L4D, L4D2, DotA 2, WoW, CS, CS:S, HL2: DM. Rozszyfruj to wszystko.
League of Legends, o ile nie chcesz się ograniczyć tylko do FPSów.
Counter Strike 1.6, Counter Strike: Source, Company of Heroes, Killing Floor, Team Fortress 2, League of Legends
A jest coś jeszcze w stylu CoDa ? Bo TF2 i szczerze nie przypadł do gustu ,w CS już grałem, pozostałe sprawdzę . . .
Wcześniejsze części CoDa?
Medal of Honor ten najnowszy mogę polecić, podobne do CoDa.
Może jeszcze Alliance of Valiant Arms oraz Blacklight Retribution.
Star Wars Battlefront II - mnie wciagnelo, naprawde odpalilem jakis czas temu i mysle, ze spedze przy tej grze sporo czasu. Bardzo podobna do serii Battlefield.
Po za tym polecam: AA3, BF2, Tribes: Ascend, Enemy Territory: Wolfenstein, Quake Live, Nexuiz Classic
Podobno malo graczy gra, ale jesli grales w CoD4 to wiesz czego sie spodziewac.
[12]- nie ,nie wiem czego się spodziewać, bo w CoD 4 jest 6000serverów więc to raczej nie jest mało.
[13]- bardzo bym chciał ,ale na multi miałbym bardzo mało FPS :/
Jak bym mial brac jakiegos CoDa to tylko Call of Duty 2...
@Miś19 - Mam na mysli rozgrywke, rozni sie prawie niczym.
[15]- mam CoDa 2 ale tam niema żadnych trybów np. znajdź i zniszcz więc raczej rzadko w to gram, po za tym nie można tworzyć własnej klasy
[15]- ok
Jak juz chcesz przebierac w CoDach, to zostan przy 4, na pewno nie pozalujesz.
[17]- taaaa, tylko ja już multi przechodzę 2 raz, zacząłem od początku 2 raz i mi sie zaczyna nudzić :/ ...
Proste, bierz MW2 jak nabiłeś max lvl w MW1 ;)