Może jestem jedynym na tym forum, który chętnie pozbyłby się tej gry. Cóż, po prostu kompletnie mi się nie podoba.
Steam powinien wprowadzić taką opcję, zrobił by jeszcze sobie dobrą reklamę platformy, jaka ona ekstra nie jest, przykładowo mogąc mieć opcję oddania komuś na inne konto 2 gier w ciągu roku roku. Jakiś limit musiałby być, inaczej firma by zbankrutowała.
Oddać nie oddałbym, zwłaszcza że dałem za nią 20 zł :) ------------->
ale gra jest straszliwą nędzą. Nudne zabawy w kotka i myszkę, kompletnie bez ikry i słąbo zbalansowane. Zresztą, ocena użytkowników Steama w dwa dni zmalała z 78% do 64% w czasie premiery - to już mówi samo za siebie.
Steam powinien wprowadzić taką opcję, zrobił by jeszcze sobie dobrą reklamę platformy, jaka ona ekstra nie jest,
Ich wyprzedaże są chyba od tego :)
Steam porównuje "używaną" grę do tostera z przed roku, czytałem o prezentach Steam i tam tak pisało
Oddać nie można, ale udostępnić i usunąć tak
[3] super extra platforma wypozyczania gier za pelna cene.
Mógłby ktoś pokrótce opisać z jakiej przyczyny ludzie tak negatywnie wypowiadają się o Evolve?
[9]
Absolutnie rewelacyjne:) Prawie się popłakałem:)
Bez rozwiązań prawnych, ktore w koncu zaczna uwzgledniac interes klienta, a nie tylko wydawców - długo jeszcze nie bedzie mozna traktowac gier jak normalnego produktu.
Prawo do pozyczenia, wymiany czy odsprzedazy powinno być ŚWIĘTE, jak dla każdego innego produktu.
Jak ktoś wspomniał, nudna zabawa w kotka i myszkę. Cieszę sie ze grałem w bete i nie kupiłem tej gry. Jako ze jestem fanem serii L4D to srogo się na Evolve zawiodlem.
Dlatego nie kupuję (wypożyczam od Gabena) już gier pecetowych, nie ma sensu ryzykować.
Najlepszy rodzynek to właśnie ten L4D jako bonus. W sumie jakoś nie rozmyślałem nad tym wcześniej, głównie dlatego że niezbyt byłem nahypeowany na grę.
To tak jakby do nowej Fify Street dawać Fifę 2002 czy coś.
Nawał DLC nie przeważa szali, jeśli gra jest naprawdę niezła. Ale z tego co widzę- szału nie ma.
Chytry dwa razi traci, choć Evolve było jakiś czas na topie sprzedaży.
[14]
A to preordery są tylko na PC?
Wystarczy nie kupować powietrza ale jak widać to wciąż koncepcja zbyt trudna do ogarnięcia.