Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Święta, święta i po świętach. Grę jakąś czas kupić. Tylko jaką?

26.12.2014 15:19
kali93
😒
1
kali93
195
Isildur

Święta, święta i po świętach. Grę jakąś czas kupić. Tylko jaką?

Czołem GOL'asy!
Przybyło trochę gotówki a w raz z tym ochoty na jakąś porządną gierkę. Parę tytułów mam na oku ale rozstrzał gatunkowy spory, jak i wymagania spory. Może coś pomożecie.

Co mam obecnie na PC:
Borderlands 1 i 2 GOTY - zdecydowanie mnie nie wciągnęło. Czegoś mi brakuje, sam nie wiem czego.
Chivlary: Medieval Warfare - ciekawy pomysł na multi, popykam od czasu do czasu
Counter Strike : Global Offensive - posiadam od niespełna miesiąca a już ponad 100h nabite. Zdecydowanie coś co lubię
The Elder Scrolls V : Skyrim Legendary Edition - co tu dużo mówić, świetna gra. Powoli się z nią zapoznaje.
Euro Truck Simulator 2 Gold Edition - kocham symulatory. Wszelkiego rodzaju. Zdecydowanie top10 dla mnie
Grid Autosport - opinii brak, dopiero się ściąga
Lords of The Fallen - dobry action RPG, ale bez pada idzie mi strasznie kiepsko
Mafia 2 - grałem na PS3, cudowna gra, teraz po roku przechodzę na PC. Top of the top
Payday - nie wciągnęło mnie. Może dlatego że od razu rzuciłem się do multi zamiast przejść jakiś samouczek
SpinTires - to co ETS
Tha Vanishing of Ethan Carter - jestem podczas przechodzenia
Diablo 2 + Lord of Destruction - zainstalowane, czeka na swoją kolej
Diablo 3 + Reaper of Souls - ponad 100h przegrane. Zdecydowanie ulubiona gra. Kolejna postać w procesie kokszenia :P
Battlefield 3 - ciężko mi coś powiedzieć, nie udało się odpalić a nie chcę mi się ściągać po raz drugi
Farming Simulator 2015 - uwielbiam symulatory x3
Heroes 3 Complete Pack z GOG - klasyka
Ghost Recon: Future Soldier - Zdecydowanie mnie wciągnęło :)

Co mam na oku:
- Fifa 15 - sportówki też uwielbiam. Pamiętam jak się zagrywałem w stare Fify
- NBA 2k15 - jestem fanem koszykówki, więc chętnie bym spróbował swoich sił
- Dragon Age: Inkwizycja - nie grałem w żadną poprzednią część, sporo dobrych recenzji ale nie wiem czy jest sens się w nią pchać skoro nie grałem w poprzednie części
- Far Cry 4 - FC3 grałem na konsolce i mi się podobało. Świetne połączenie sandboxa z FPS'em
- The Crew - sporo pozytywnego feedbacku. Lubię się ścigać, ale nie przepadam za wyścigami z zręcznościowym modelem jazdy
- Śródziemie : Cień Mordoru - mam ochotę na coś z tego uniwersum
- Call of Duty : Advanced Warfare - ostatni COD w jakiego grałem to COD2, nie mam pojęcia jakby mi się spodobały klimat przyszłości

Wiem że rozstrzał spory, dlatego zwracam się do Was, bo sam nie mam pojęcia na co się zdecydować. Wybiorę maks 2 gry. Może przeważyć każdy najmniejszy szczegół, jak choćby cena. Pomożecie? :)

26.12.2014 15:33
2
odpowiedz
Kha Zix
38
Centurion

Nie

26.12.2014 16:14
kali93
3
odpowiedz
kali93
195
Isildur

Łubu dubu.

26.12.2014 16:28
kluha666
4
odpowiedz
kluha666
176
Maxwell Silver Hammer

Z wymienionych przez Ciebie polecam Shadow of Mordor. Sam kupiłem w dniu premiery i nie żałuję wydanych pieniędzy.

26.12.2014 16:33
5
odpowiedz
mckk
28
Senator

Z tych co podałeś to Far Cry 4 będzie najlepszym wyborem.

26.12.2014 17:09
6
odpowiedz
zanonimizowany315478
93
Legend

fifa 15 tylko ze znajomymi, mordor to solidny sredniak, far cry 4 to po prostu wiecej tego samego, nowy cod jest poprawny (single ssie, multi ze znajomymi jest ok)

26.12.2014 17:12
7
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Skoro podobał ci się FC3 to również wydaje mi się, że FC4 będzie tu najlepszym wyborem.

26.12.2014 17:48
kali93
8
odpowiedz
kali93
195
Isildur

meelosh--> Jakieś znaczne zmiany względem FC3? Druga sprawa czy odpalę FC4 na laptopie? :P

26.12.2014 18:04
Kerth
9
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

kali93 -> Z fusów nikt Ci nie wywróży, może więc podałbyś specyfikację tego laptopa ?

Zmiany są raczej symboliczne, to taka dopieszczona trójka w innym klimacie.

26.12.2014 19:22
kali93
10
odpowiedz
kali93
195
Isildur

Kerth--> Intel Core i7-2670QM, NVIDIA GeForce GT540M.

Forum: Święta, święta i po świętach. Grę jakąś czas kupić. Tylko jaką?