Witam . Dostałem o taty właśnie super komputer : Procesor: PROCESOR CORE i7-3970X 350 Ghz LGA2011 BOX . Ram: 8 X 8GB DDR 2 PC 2 - 5300F Karta graficzna: Club 3D HD 7990XT Malta 6GB GDD R5 2x 1Ghz GHz 1x DVI-I 4xmDR . dysk: 4000GB = 4TB . Windows 8 64bit . napęd : dvd . Mam pytanko jakie gry polecacie na taki pc ? Z góry dzięki :D
takie same jak na słabszy PC, chciałeś się pochwalić sprzętem? Jakbyś zarobił to bym może i zazdrościł a tak to...pff, komputer jak komputer :)
8 X 8GB
mmhmmm :]
co że niby słaby ?
**ujowy
InGen to jaki ty masz pc ?
Przepłacony. Zwłaszcza na procku. Generalnie jak się chwalisz, to tak jakbyś się chwalił że masz Porsche na 8 kołach. Niby wypas, ale ludzie i tak się śmieją.
Taki z Quad SLI z GeForce'ów Titan - starczy na moje przyziemnie potrzeby
Niestety żadnej gry nie możemy ci polecić, bo żadna nie będzie działać- ba- z tą pamięcią RAM, która nie wejdzie w żadną płytę na LGA2011, nawet tego komputera nie uruchomisz...
Ehh... Ilu takich pajaców już było tu na forum...
a co ci w moim nie pasuje ?
tyle w temacie.
Tatuś pożydził ci na napęd Blu-Ray a ty się chwalisz niepełnosprawnym z tego powodu komputerem zamiast porządnie go zjechać i kazać mu natychmiast zakupić takowy na allegro?
Fail:/
Kit z kompem, ja mam lepszy - i sma zlozylem i kupilem, nie od taty - z wyjatkiem procka bo po co mi cos czego uzywal nie bede. Ale jakby kupil ci porzadna obudowe przynajmniej moja TT lvl 10 GT white to bym pogratulowal.