Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Studniówkowe kawałki

17.01.2013 16:55
Imak
😊
1
Imak
128
Senator

Studniówkowe kawałki

Witajcie.
8 lutego mam studniówkę i mam nadzieję że będę miał możliwość zagrać coś na gitarze. Na pewno będzie grane "To już jest koniec", tą piosenkę mam ograną dobrze. Chciałbym abyście napisali mi tytuły piosenek które często gra się na studniówkach, o ile takie typowe w ogóle istnieją. Będę wiedział co ewentualnie potrenować.

edit: wtedy będę tańczył.

17.01.2013 16:56
Saul Hudson
📄
2
odpowiedz
Saul Hudson
53
Legend

Polonez!

edit: poświęć się dla ludu!

17.01.2013 17:03
Xarexon
3
odpowiedz
Xarexon
118
Generał
Wideo

Znaczy to jest twoja studniówka ? Czy jesteś grajkiem ?

Jak to pierwsze to uwierz mi ,że większość osób tam zgromadzonych będzie miała to w głębokim poważaniu .
Jesteś jakąś gwiazdą , wszyscy Cie znają ?

Pomyśl o reszcie szkoły która przyszła tam sie bawić ze swoją klasą. Mogą mieć pretensje ,że zabierasz im czas poświęcony na zabawe. Bo jak sam zobaczysz Studniówka mija w godzine.

Natomiast jak to drugie to :
http://www.youtube.com/watch?v=xoTVVqhBh8w

17.01.2013 17:07
Saul Hudson
4
odpowiedz
Saul Hudson
53
Legend

Xarexon -> a kto klasie broni tańczyć do tego co zagra kolega? :)

Zagraj coś Dżemu - jakiś wolny numer (Sen o Victorii, Do Kołyski czy List do M.) to ludzie pokołyszą się chociaż do rytmu.

17.01.2013 17:13
Xarexon
😉
5
odpowiedz
Xarexon
118
Generał

[4]
no niby nikt , ale trzeba na to spojrzeć realistycznie. Na ostatniej studniówce wszystkich wkurzały przerwy zespołu któych i tak nie było dużo . A jakby dopiero jakiś no name wyszedł na scenę i zaczął grać . Nie wiem sam, to w sumie zależy od ludzi w szkole .

17.01.2013 17:13
Imak
6
odpowiedz
Imak
128
Senator

Xarexon - To jest moja studniówka, nie jestem grajkiem. Pomyślałem tylko że warto na zakończenie zagrać jakiś kawałek dla klasy(klas), jeden czy dwa. Oczywiście omówię to na miejscu z kapelą, o ile na taki pomysł przystaną.

17.01.2013 17:16
Xarexon
😜
7
odpowiedz
Xarexon
118
Generał

Imak --> Bardzo fajny pomysł . Ale lepiej już zrobić to na początku np. wtedy kiedy inne klasy będą zdjęcia miały robione . Bo na końcu połowy ludzi jak nie większości już nie ma a ty będziesz mega zmęczony i będziesz chciał zaliczyć każdą ostatnią piosenkę na parkiecie . : D

17.01.2013 17:38
maviozo
😃
8
odpowiedz
maviozo
238
autor zdjęć

W piątek studniówka?
Zagraj Marsza Tureckiego - efekt szoku murowany

17.01.2013 17:47
€xis
9
odpowiedz
€xis
52
Konsul

Ja bym zagrał "Malcziki" albo "Gdy nie ma dzieci" Kazika.

17.01.2013 18:29
10
odpowiedz
zanonimizowany872074
5
Pretorianin

Pomyślałem tylko że warto na zakończenie zagrać jakiś kawałek

Na zakończenie? Człowieku na zakończenie to ty będziesz mylił gitarę z wychowawczynią a nie brzdękał

17.01.2013 19:04
Stra Moldas
11
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Mylił może nie, ale na zakończenie wszyscy będą tak zmęczeni, że albo grzecznie cię oleją, albo i tak już pójdą, albo będą spać w różnych miejscach. Np. na sobie. :P

Dobrym pomysłem jest w czasie jakiejś większej przerwy, może podczas zdjęć, może podczas posiłku. Tylko wybierz coś wesołego, chwytliwego, znanego. :)

17.01.2013 20:35
Jedziemy do Gęstochowy
12
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
183
KENDO DROGA MIECZA

Oby tylko nie było tak jak na 18stce mojego kumpla, gdzie puścił muzykę ze swoich płyt, było ze 50 osób z rodziny i znajomych, a tu nagle z głośników - ,,Pocałuj mnie w ...., jak ..... poczuj się" itd. kto zna ten wie o co chodzi

miny rodzinki niezbyt fajne były

17.01.2013 20:49
13
odpowiedz
zanonimizowany872074
5
Pretorianin

[12] lepsze to niż "i co teraz kur** piz** dziwko szmato, **uj ci morde uj ci za to w dupe twą"

17.01.2013 22:25
Imak
😃
14
odpowiedz
Imak
128
Senator

Ech, macie rację że będę zmęczony, zresztą wystarczą trzy kieliszki żeby palce zaczęły się plątać podczas gry. Myślę że zagramy tylko "To już jest koniec"(o ile w ogóle coś zagramy), spróbuję skontaktować się z nimi jeszcze przed studniówką. Jakoś to spróbujemy zorganizować, on zagra gitarę rytmiczną a ja melodię, czyli teoretycznie nie powinienem dużo pić przed występem :D

edit: Tworzenie muzyki to świetna zabawa, poza tym chodzi tylko o jeden krótki kawałek.

17.01.2013 22:31
Stra Moldas
👍
15
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Nie myśl o tym tylko rób swoje, przede wszystkim masz się bawić, a nie grać.

Grać będziesz na imprezie przy ognisku po maturze, jak będziecie opijać ją jako dobrze zdaną. :)

Forum: Studniówkowe kawałki