Witam bardzo serdecznie!
Chciałbym zaprosić Was na miesiąc GTA V na moim kanale: www.twitch.tv/ninj4hs. Jeżeli oglądacie streamy, to zapewne macie już jakichś ulubionych streamerów, jednakże zachęcam do otwarcia się na nowe doznania i spróbowania czegoś innego.
Nie będę tracił Waszego czasu na to by opowiadać kim jestem, jaki jest mój kanał i jakie mam doświadczenia z e-sportem itp. po prostu przyjdźcie i sami oceńcie. Co mogę dodać tylko to to, że utrzymuję doskonały kontakt z widzami i jestem w stanie rozmawiać na dowolny temat, nie tylko związany z grami. Jeżeli będzie duża ilość oglądających to prawdopodobnie stworzę giveaway na kopię GTA 5!
Jeżeli chodzi o GTA V to planuję 24-godzinny stream prawdopodobnie jutro albo pojutrze, w celu szybkiego ale dogłębnego przejścia singla, a następnie przez miesiąc aż do premiery Wiedźmina 3 będę doskonalił swoje umiejętności w trybie ONLINE.
Zapraszam!
o kurczę!
już nie mogę się doczekać!
hehehehe
Będziesz rozdawał autogr.... ekhm... cyfrografy?
Biorę urlop dziekański żeby móc oglądać twoje streamy, gosh będzie sie działo!
Ziomy poziomy lecimy z GTA 5 - najpierw przejdziemy singla a za parę dni zaczniemy ostro ONLINE...
Serdecznie zapraszam www.twitch.tv/ninj4hs
Lepiej uważaj, żeby Ci widzowie klucza nie podwędzili, bo już kilku osobom się to zdarzyło.
http://technogadzet.pl/2015/04/14/widzowie-twitcha-kradna-streamerom-gta-5/