Witam.
Mam takie pytanko, czy sterowniki AMD z Windows 8 będą działały na Windows 8.1 ? Pytam, bo nie mam możliwości pobrania ze strony AMD odpowiednich dla windows 8.1, są tylko dla 8.
Pozdrawiam.
Względem systemu mego, Windows 7, bądź jakiegokolwiek innego.
A jakiś spadek wydajności w grach będzie ?
Nie. Jeśli sterownik się zainstaluje, powinien działać bez problemów.
Głupie pytanie, ale jaka jest szansa, że to będzie działać ? No bo jednak czymś muszą różnić się te sterowniki z 8 i 8.1.
Głupie pytanie, ale jaka jest szansa, że to będzie działać ?
Praktycznie żadna.
No bo jednak czymś muszą różnić się te sterowniki z 8 i 8.1.
Mogą. Ale nie muszą. Powiedz lepiej co chcesz kupić.
Windows 8.1 chciałem kupić, ale po tym co napisałeś chyba się rozmyśliłem.
Powinny działać.
Głupie pytanie, ale jaka jest szansa, że to będzie działać ?
Praktycznie żadna.
Masz możliwość kupić Windowsa 8 ale nie masz możliwości ściągnąć sterów? Cienko :P.
Chcę kupić, ale nie wiem czy te sterowniki będą działać.
No niby to aktualizacja, ale jednak wielu uważa to za inną wersję systemu.
Windows 8.1 to darmowa aktualizacj do Windowsa 8, więc nie wiem czego się boisz...
"koledzy"
W życiu na oczy żadnego z nich nie widziałeś...Rozumiem że facet na ulicy, który z uprzejmości powie która godzina jest przyjacielem?
Specjalnie odkopujesz wątek, żeby to napisać ?
Everyone is my friend
spoiler start
my friend
spoiler stop
Chyba nie widziałeś odkopu...Są juniorzy, którzy potrafią odkopać wątek sprzed kilku lat...
Tyle, że taki junior szukając czegoś po necie wchodzi na gola i pisze tam swoje obiekcje. Tyle, że te wątki są jak powiedziałeś z przed kilku lat.
A [16] wypowiedział się w wątku nie dawno założonym, który jest de facto wyczerpany i to jeszcze swoją obiekcję na temat użycia przeze mnie słowa "koledzy".
[20] Do Windows 10 sterowników (działających) na pewno nie będę miał.
[21] Będą działać dobrze: https://www.gry-online.pl/hardware/wydano-sterowniki-amd-i-nvidia-pod-windows-10/ze16c0d
[23] Sterowniki są, ale nie dla mojej karty. Z innego systemu raczej nie mogę wyciągnąć.
[26][25] Tak, HD 3850 ;<
Tak z ciekawości co ty masz za sprzęt, że się braku sterowników boisz?
Coś w tym dziwnego ? ;p