A więc tak, mam windows 7 64 bit bez zainstalowanych sterowników do karty graficznej (system sam coś tam zainstalował ale chodzi o te oryginalne :D) i dzisiaj chciałem je zainstalować. Ściągam więc najnowsze (11.5) dla systemu 64 bit no i rozpakowywuje je i dochodze do momentu w którym musze wybrać czy je zainstalować czy usunąć, no więc klikam zainstaluj a tu nagle wyskakuje komunikat że "Program CATALYST Install Manager przestał działać" :( Wie ktoś czemu tak się dzieje?
.Net framework i redinsty zainstalowne ?
.NET framework 4 a redinsty to nawet nie wiem co to jest :P wpisałem w google ale nie zbyt pomocne linki ale może chodzi o redistributable? Jeśli tak to wersja 2008
Chodzilo mi o redisty 2005 oraz 2008, w google wpisz "vc redist" do wyskocza wyniki z downloadem. Co do net frameworka to obowiazkowo zainstaluj takze wersje 2.0 poniewaz jej glownie uzywa interfejs CATALYST.
Ściągnąłem .net f 2.0 ale pisze mi że jest zainstalowany jako część systemu operacyjnego a vc redist to jest Visual C++ redistributable czyli mam 2010 i 2008
UP
A te CATALYST`y napewno sa Ci potrzebne ? Same drivery powinny wystarczyc.
Ale w CCC moge wyłączyć wymuszony antyaliasing i inne duperele a to w niektórych grach pomaga np. GTA 4. Oczywiście przeżyje bez niego ale wolał bym to mieć :P
Ati tray tool takze posiadal takie opcje dlatego proponuje zebys go sprawdzil.
Ściągnąłem to ale nawet instalacja nie chce mi sie uruchomić :/
Już mi sie udało uruchomić ale AVG wykrywa wirusa więc odpada