Cześć mam mały problem ponieważ chciałem doładować steama lecz kase z [ link zabroniony przez regulamin forum ] zabrało a na steam nie dodało. Napisałem do Steam Support dałem im załącznik i jak mi odpisali to kazali mi sie skontaktować z [ link zabroniony przez regulamin forum ] bo u nich już miałem zrobione co miałem do zrobienia. I teraz tak mój problem jest taki że nie wiem jak to zrobić teraz skopiuje to co mi wysłał steam. I nie wiem jak mam to zrobić. POMOCY !
Hello Mikołaj,
We would be happy to research the charges for you and contact [ link zabroniony przez regulamin forum ] Card directly on your behalf to confirm the status of this payment. To do so, we will need a screenshot of the transaction as shown on your [ link zabroniony przez regulamin forum ] Card account.
Please visit the following website [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] card.com and click on "View Credit" on the left. A pop-up window opens where you can enter your PIN code for your [ link zabroniony przez regulamin forum ] card and the Security-Check information.
Click on submit and go to "Your Payments". Under “Details” please click on the arrow to display the full transaction information. Please provide a screenshot of the information listed under this tab. Please ensure that the transaction numbers are visible.
Follow the appropriate link below for information on screenshots:
Title: Saving a Screenshot on a PC
Link: [link]
Title: Saving a Screenshot on a Mac
Link: [link]
As soon as we have this information from you we will be able to assist you further.
Zaloguj sie na swoje konto PejSejfKard i w historii transakcji poszukaj potwierdzenia transakcji z doladowania portfela Steam.
Takie cos -->
Chca od ciebie zrzut ekranu z tym potwierdzeniem.
Jezeli nie masz konta PejSejfKard, bo korzystales z vouchera Pre-Paid, to napisz im to. Wazne zebys mial jeszcze ten voucher. Twoj PIN i numer vouchera bedzie zapewne potrzebny.
Oni skontaktuja sie z PejsSejfKard w twoim imieniu, aby rozwiazac problem.
Ogl konto PejSejfKard mam ale nie miałem zalogowanego akurat wtedy i nie mam żadnej transakcji. Jeżeli chodzi o voucher chodzi ci o Karte PejSejfKard tak? bo jeżeli tak to ją mam.
Nie wiem jak w Polsce to nazywacie, ale voucher to kwit kasowy, który otrzymuje się przy zakupie PSC| w autoryzowanych punktach sprzedazy. Coś jak rachunek za zakupy.
Jeżeli to masz, to napisz do Supportu Steam, że dokonałeś doładowania portfela Steam za pomocą kodu PIN. Zapewne poproszę o podanie 16-cyfrowego PINu i numeru kwitu.
Sprawa jak najbardziej jest do rozwiązania :)
Potrzeba jednak odrobiny cierpliwosci, bo Support działa bardzo wolno.
Chodzi ci o paragon od PSC|?
Nigdy nie widziałem, aby support wymagał rachunku do PSC|
Tak ale oni no Steam Support pisze żebym skontaktował sie z PSC| a jeżeli chodzi o voucher to go mam. To po prostu mam napisać do Steam Support swój kod PIN który był na paragonie PSC| tak ?
BvFGefHJR
To jak to w Polsce jest sprzedawane w punktach sprzedazy? Nie drukuja tego na, umownie to nazwijmy, paragonie? Na czyms szesnastoliczbowy PIN musi byc wydrukowany, prawda? :) Taki "paragon" ma tez swoj specjalny numer, ktory nadaje mu terminal.
W przypadku gdy na Steam dochodzi do blednego pobrania naleznosci z vouchera, ten wlasnie kwitek jest podstawa do reklamacji.
Najlepszym wyjsciem jest zasilanie konta PSC| i dokonywanie platnosci za jego pomoca. Nie trzeba pozniej sie martwic w razie problemow.
MBGD
Dokladnie tak. Napisz, ze dokonales zaplaty voucherem. Zrob jeko skan, dolacz jako zalacznik i czekaj na reakcje :)
Jest drukowane w punktach sprzedaży. Zatem oprócz pinu, chodzi ci o ten numer na dole PSC|?
Do tego dostajesz jeszcze paragon.
Dokladnie o Serial Number -->
Aha czyli nie ten co wpisuje żeby doładować tylko inny ta ? Bo mam jakiś inny kod NIP na samej górze.
Podaj 16 cyfrowy PIN oraz Serial Number. Najlepiej zrob po prostu skan twojego kuponu i im go wyslij jako zalacznik. Oni juz beda wiedzieli co z tym zrobic.
NIP to Numer Identyfikacji Podatkowej. Na nic sie nie przyda...
Ok jak narazie mi odpisali i miałem wpisać kod doładowujący na str PSC| i kliknać obok tego w szczegóły, zrobić ssa i wysłać im to czekam na ich odp.