Witam.
Zauważyłem, że kiedy wchodzę na profil swój lub znajomego i wybieram zakładkę ze wszystkimi grami - nie widać gier free to play. Do nie dawna były. Wychodzi na to, że nasi znajomi nie mogą zobaczyć w jakie gry F2P graliśmy, ile czasu w nich spędziliśmy i jakie aczki mamy. Dlaczego? Gdzie to się podziało? :d
Faktycznie nie ma. Wydaje mi się, że to zniknęło gdy wprowadzili nowy wygląd razem z kartami.
Po co mi aczki skoro nie mogę się nimi pochwalić? To jakiś nonsens ;d
[3] Możesz zrobić na profilu gablotkę z osiągnięciami :P
Tylko nie jestem pewien czy czasem nie trzeba mieć 10 levelu ;3
Trzeba, ale to pokazuje tylko 6 najlepszych osiągnięć (te, które zdobyła najmniejsza ilość graczy). Inna opcja, to grać w daną grę, wtedy ją pokaże na liście 3 ostatnio granych.
\/ No zmienili, widać tylko 3 ostatnio grane, jak wejdziesz dalej w profil, to może ich być o wiele więcej.
[4]
Tak, wiem o tej świetnej gablotce... tylko, że nie mam tego 10 lvlu a nie mam jakimi kartami się wymieniać (mam 2 z Magicki na wymianę). A co z osobami, które nie bawią się w lvl Steam? :C
Ale tak czy inaczej liczę, że gry F2P wrócą na nasze profile... Spójrzcie chociażby na Team Fortress 2 - Ludzie mają po tysiące godzin i wszyskie 600 aczków czy ile ich tam jest i nawet nikt tego nie zobaczy...
[5]
Jak to 3 ostatnio granych? Przecież, zawsze pokazywało wszystkie ostatnio grane.. To też zmienili? O_o