Czy jest jakaś polska stronka, czy jakaś osoba która mogła by mi pomóc w odzyskaniu konta steam??? Na początku nie przesyłali mi kodu weryfikacyjnego, a teraz gdy do nich pisałem usuneli mi hasło i napisali że prześlą w następnym e-mailu. Tylko że ten e-mail nie dotarł!!! Co mam zrobić?? Może jest jakaś możliwość aby usunąć to konto ale nie stracić trzech gier jakie na nim miałem(Call of duty modern warfare 2, Call of Duty Black ops, Call of Juarez The Cartel) Proszę o pomoc!!
Gry raz już zarejestrowane są albo do skasowania na amen ( i nie ma możliwości aby jeszcze raz je zarejestrować) albo do grania jedynie z oryginalnym kontem.
Ale po kolei - Steam Guard był włączony? Sprawdzałeś spam?
Sprawdziłeś folder ze spamem? Na pewno sprawdzasz dobrego mejla?
Musisz napisać na steam support. Ja tak miałem jak ukradli mi konto steam oraz maila. Musiałem napisać do supportu, wgrać tam skan paragonu i cdkey od MW2 ( tylko w bezpośredniej wiadomości do nich - taka była procedura) wtedy udało mi się odzyskać konto steam, które przekierowałem na innego maila.
https://support.steampowered.com/
Tak Sprawdzałem spam, nic nigdzie nie znalazłem.. Do steam support też pisałem o tym że nie przysyłają mi kodu, a oni zmienili mi hasło(to hasło miało przyjść w następnym mailu) X@Vier455(lub ktoś inny) może byś napisał co mam napisać?? Daj jakąś podpowiedź
Ja do nich pisałem po angielsku i gdy wysłałem paragon i fotkę z książeczki z keyem to poprosiłem o przesłanie kodu aktywacyjnego na innego maila. W moim przypadku na o2.pl i poszło.
Może niech Ci przyślą na gmail.com tam powinno dojść.
Plus jak mówi reszta sprawdzaj spam bo steam się w nim lubuje i w razie czego odznacz, że to nie spam.
"I would like to recover the account: jassenpl358 . Please, send me a new password via e-mail [email protected] . " Narazie tyle napisałem i dodałem załącznik z cd-keyem z Black opsa.. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
a Ticketa spisałeś ?
Jeśli chodzi o cd-keya to tak.
Ne ne o to.