Witam. Mam problem ponieważ usunąłem grę z zawartości lokalnej i nie wiem jak ponownie ja dodać. Platforma steam
Normalnie, zainstaluj ponownie wybierając ją z biblioteki. A jeśli to gra typy f2p, to znajdź ją w sklepie i kliknij "Zagraj".
... pobierz ją na nowo.
tylko jest pewien problem nie mam jej w bibliotece
Gier na Steamie NIE DA się usunąć z biblioteki (jeśli nie jest to gra darmowa, czasowo ograniczona albo skrót do gry non-steam).
bo coś dziwnego się z nią stało dzisiaj jak chciałem w nia zagrac to nie moglem jej uruchomic bo przenosiło mnie na strone steam-a aby ja kupic. i nie byla ona w bibliotece tylko w rubryce inne gry
Rozwiązania są dwa:
- albo coś namieszałeś (złe konto, był to skrót do gry, inny przypadek),
- albo support usunął ci grę z konta (kupiłeś szemrany klucz na allegro, przyjąłeś niepewny gift, itd).
Jeśli powyższe jest nieprawdą, to napisz do ich supportu. Podeślij im fakturkę za zakup (czy co oni tam wymagają) i będzie po sprawie.
gra 5 listopada powinna sie zaktualizowac z bety do pełnej gry i własnie od tego dnia przestała działać
Mówisz o FM 2014? Nie, sama ci się nie zaktualizuje. Tam gdzie kupiłeś grę, powinieneś dostać DRUGI kod na pełną wersję.
hmmm tak ... no ale nie dostałem no dobra dzięki piszę do sprzedawcy
Może trochę więcej szczegółów? Co to za gra, chociaż tytuł. Może to była gra f2p i będziesz ją musiał ściągnąć wchodząc na stronę sklepu albo jedna ze steamowych okazji by kilka dni pograć w jakąś grę za darmo a później jeśli Ci się spodobała możesz ją kupić.
Uwaga! Kody są na stanie i są wysyłane natychmiast po płatności już teraz! Klucz wraz z dostępem Beta otrzymasz już teraz! Gra zostanie automatycznie upgradowana do pełnej wersji w dniu premiery gry! @KJX więc o co chodzi ...
gra to fm 14
Chodzi o to, że z tego co wiem (znajomi którzy kupili tą grę lub ludzie na tym forum), gra się sama nie aktualizuje. Inne sklepy (sklepy, nie goście z allegro) dają drugi klucz na pełną wersję.
dziwna sytuacja napisałem do gościa z allegro zobaczymy. Tymczasem dzięki za pomoc. Mam nadzieje ze uda sie rozwiązać ta sytuacje