Witam :) A więc tak jak w tytule:
Mam do sprzedania 2 Xboxy 360 w pełni sprawne z LT 3.0 (umożliwia granie na kopii zapasowej), obie NIE banowane, jeden to biały Falcon zakupiony pod koniec 2007 roku, bez dysku, z jednym padem i okablowaniem. Drugi to czarny Jasper zakupiony na początku 2009 roku, z dyskiem 60GB, jednym padem i okablowaniem. Sprzedaję, bo już dawno je porzuciłem na rzecz PS3 i albo coś na nich jeszcze zarobię, albo pójdą na śmietnik/do kogoś tam, bo po prostu ich nie potrzebuję. Na życzenie zrobię zdjęcia, sprzedam tanio, niestety bez gier w komplecie.
Polecam także mój temat odnośnie sprzedaży PS2 :) Zadawać pytania jak macie i bierzcie, bo warto :D
Ta cena to jakas tajemnica? Podaj tutaj cene. Nieukrywam, ze szukam taniego windowsa...
Powiedz ile bez pada za Falcona...bys do drugiego zestawu mogl deac wtedy 2 pady.
Biały falcon bez dysku 200zł
Czarny Jasper z dyskiem 60GB 250zł
Bez pada powiedzmy -20zł? Uważam, że ceny bardzo okazyjne. Na alledrogo można za tyle dostać niesprawną konsolę! Doliczmy także koszty wysyłki, toć sprzęt trzeba odpowiednio zapakować. Na szczęście folii bąbelkowej mam aż nadmiar więc nie istnieje ryzyko uszkodzenia. Kurier to około ja wiem, 25zł ?
Ceny wydaja sie ok, masz racje.
Najgorsza ta przerobka jest dla mnie. Jest mi kompletnie zbedna...a chyba do stanu oryginalnego nie da sie przywrocic?
Jak tylko 20zl bys opuscil to nie warto bez pada...bo jest wiecej wart, nawet podniszczony.
Zastanowie sie, choc pewnie znajdziesz do tego czasu kogos bo cena faktycznie ok.
snopek9 -> Niestety nie, ale przeróbka nie ma żadnego wpływu na stan konsoli czy granie po necie i używanie live. Zawsze możesz grać tylko na oryginałach, jest to nawet bardziej opłacalne (laser) + dzisiaj ceny gier nie sięgają już ponad 200zł :)
Gdybym nie znalazł kupca, mógłbym zjechać do max 150-160zł, wtedy pada bym i tak pewnie szybko opchnął solo. Niżej raczej nie, bo zależy mi by zakręcić się w minimum 400zł za obie konsole :)
Pozdrawiam
Kupie jaspera z dyskiem, z padem albo dwoma. odezwij sie na maila: ivion(malpa)wp.pl.
Jasper również mnie interesuje. Jesli jestes zainteresowany sprzedażą odezwij sie na [email protected]
Ja rowniez bylbym chetny na tego jaspera. Pieniadze moge wyslac juz w poniedzialek. Email: maciejkami1<malpa>op<kropka>pl
Jak to nie da się cofnąć przeróbki? LT na 100% się da, nie wiem jak w przypadku takich przeróbek jak JTAG/RGH
PS: Jeśli macie wgraną przeróbkę i nie chcecie grać na piratach, to nic się nie stanie. Konsola działa jak każda inna, tylko ma o jedną funkcję więcej
Niestety dostałem propozycję nie do odrzucenia i Jasper już sprzedany. Został biały falcon BEZ pada i dysku, czyli 150zł.
[W sumie tanio! za konsolkę] bardzo szkoda że nie ma pada :( a już myślałem że oferta nie do odrzucenia ach..znajdzie sie na allegro
Jim Raynor -> Napisałem Ci na maila kilka informacji ;)
Btw. Obie konsole posiadają HDMI.
Póki co sprzedaż wstrzymana, przynajmniej za pośrednictwem allegro. Jeśli ktoś ma inne opcje pisać na meila sitkozg(at)gmail.com