Sprzedam konto steam. Na koncie jest 14 gier. Konto nigdy nie było banowane. Jeśli ktoś jest chętny za opłatą mogę wysłać oryginalne pudełka. Cena jaka mnie interesuje to około 150 zł
Taaa... zamazać wszystko co sugeruje twój nick oprócz tego największego...
Albo 1/10, albo
,,Konto nigdy nie było banowane"
już zostało zbanowane.
Proszę bardzo , a co do ceny napisałem około
Ale 50 złotych, czyli tyle, ile takie konto jest warte, to nie jest około 150 złotych :)
Tyle dobrze, że Black Ops i Black Ops Multi policzyłeś jako jedną grę i nie liczyłeś DOTY jak to większość sprzedawców robi.
Najniższe ceny gier (legalnie):
Borderlands 2: $10
CoD: Black Ops: $20
Dungeon Defenders: $3.75
Skyrim: $15
Fallout: New Vegas: $2.50
Infestation: $3.75
McPixel: $1
Metro 2033: $1
Oddworld: Abe's Oddysee: $3.75
Saints Row: the Third: $1
Serious Sam: $1
sniper elite v2: $7.50
Warhammer 40,000: Space Marine $7.50
----------------------------------
Wartość konta dla właściciela: $77,75 = 236 zł.
Wartość konta dla kupującego: 236 zł - możliwy ban za nielegalną sprzedaż (złamanie licencji) - niewygoda osobnego konta - możliwe nielegalne pochodzenie kluczy - brak zainteresowania niektórymi grami = 50 zł ;P
[9] -> Plus liczne wyprzedaże na Steamie oraz Bundle - to daje jakieś -80% od podanej przez ciebie ceny. Tak czy tak wychodzi nie więcej jak 50 zł. Niestety.
@Sage
Nie. $77,75 = 236 zł to cena po uwzględnieniu najlepszych cen w wyprzedaży i bundli i kupna przez VPN w dolarach.
100% legalnie to wyszłoby co najmniej 260 zł. Do tego kwestia trudu łapania tych wszystkich okazji i wartość dla właściciela mogłaby przekroczyć nawet 300 zł.
Też na pierwszy rzut oka myślałem, że te konto jest znacznie mniej warte.
@up
Nie przesadzaj. Borderlands 2 był za ~9$ w wiosnobraniu, a i tak u ruskich było taniej z tego co pamiętam.
Borderlands - 125,32 zł
Call of Duty: Black Ops - 250,75 zł
Dungeon Defenders - 12,50 zł
The Elder Scrolls V: Skyrim - 125,32 zł
Fallout: New Vegas - 10,41 zł
Infestation: Survivor Stories - 13,54 zł
McPixel - 16,68 zł
Metro 2033 - 41,75 zł
Oddworld: Abe's Oddysee - 10,41 zł
Saints Row: The Third - 83,55 zł
Serious Sam HD: The First Encounter - 40,71 zł
Serious Sam HD: The Second Encounter - 40,71 zł
Sniper Elite V2 - 146,24 zł
Warhammer 40,000 Space Marine - 83,55
Cena tego wszystkiego: 1001,52
Chyba rok temu. To gierki bundlowane po kilka razy, ich realna 'wartość' jest groszowa.
Borderlands - 125,32 zł
Call of Duty: Black Ops - 250,75 zł
Dungeon Defenders - 12,50 zł
The Elder Scrolls V: Skyrim - 125,32 zł
Fallout: New Vegas - 10,41 zł
Infestation: Survivor Stories - 13,54 zł
McPixel - 16,68 zł
Metro 2033 - 41,75 zł
Oddworld: Abe's Oddysee - 10,41 zł
Sniper Elite V2 - 146,24 zł
Warhammer 40,000 Space Marine - 83,55
Cena tego wszystkiego: 1001,52
ŻÓŁCI TYSIONC!!!
spoiler start
80-100zł to maksymalna cena tego konta, poza tym wstawianie screena ze swoim nickiem nie jest zbyt mądre...
spoiler stop
Wejdź na Steama zobacz cenę tych gier i przelicz je na złotówki
Mogę przeliczyć i na bitcoiny, nie zmieni to faktu, że te gierki są warte grosze :). I były dostępne w bundlach po dolarze :).
Ktoś kiedyś przy podobnej okazji tutaj na forum stwierdził, że cos jest warte tyle, za ile można to aktualnie nabyć.
To ,że kiedyś cos było w jakimś bundlu to fajnie, ale nie wszycy skorzystali, i teraz muszą zapłacic cenę wyzszą lub cekać w nadzieji na kolejne okazje.
[18] M.in. ja tak twierdziłem. Jeśli wygrałbym Xboxa, to też miałbym go komuś oddać za darmo, bo go wygrałem?
Dokładnie. Fajnie że coś kiedyś pół roku temu było przez jeden dzień gdzieś w jakimś bundlu za 1$ ale co z tego skoro teraz kosztuje 40zł?
Dwa linki dla osób uważających cenę na stronie Steama za jakkolwiek miarodajną:
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Serious+Sam+HD%3A+The+First+Encounter+steam&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Saints+Row%3A+The+Third+steam&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y
[13] Tak. Bo warto się kierować cenami w sklepie Steama gdzie czasami 2 letnia gra kosztuje 30 ojro ,a w bundlach można ją dostać razem z innymi grami za 1$...
Jeśli wygrałbym Xboxa, to też miałbym go komuś oddać za darmo, bo go wygrałem?
Jeżeli potencjalny nabywca mógłby go wygrać, zamiast kupować od Ciebie, to tak. W innym wypadku byś go po prostu nie sprzedał, tak samo jak nie sprzedają się gry na steamie o zawyżonych cenach.