Sprzedam konto i grę. Jak ktoś chce to mogę i sprzedać z pudełkiem i płytami. Mam tam kilka postaci. Bez pudełka 140zł a z 155zł. Zresztą cena do uzgodnienia więc jak coś to może zejde niżej. Polecam grę, ale niestety nie mam tyle czasu, żeby poświęcić na MMO.
Oczywiście kupując bez pudełka daje skan cd keya bo może się wam przydać.
Guild Wars 2 wcale nie potrzeba poświęcać dużo czasu, to gra dla casuali.
Po prostu przyznaj, ze poznałeś się na grze, że wieje nudą i bugami ;)
Szczerze mówiąc to nie miałem czasu żeby w nią dużo grać. Mam kilka postaci a najwyższa ma 11lvl. A pozatym mmo nigdy mnie nie pociągało. Kupiłem chyba tylko przez hype przed premierą. Gre kupiłem miesiąc temu.
A masz pewność, że te klucze są dobre? Raz kupiłem taki tani kluczyk na allegro i to był ostatni raz. Zresztą cena do uzgodnienia na mailu.
A mam pewność, że podasz dobre passy albo że nie dostanę bana?
Poza tym koleś ma 48k pozytywnych komentarzy.
spoiler start
nie jestem zainteresowany kupnem, po prostu daje ci do zrozumienia, że raczej nikt tego nie kupi za tyle ;)
spoiler stop
Pewności nie masz. Bana też za darmo nie dostajesz. Słyszałem, że jak się kupi sam klucz to można dostać bana, a ja daje wam skan klucza z kartonu. A pozatym tymi komentarzami na allegro bym się nie kierował, bo jak zobaczyłem, że gra działa to odrazu postawiłem pozytywa, a za pare dni ban na steamie. A poza tym cena do uzgodnienia, może zejdę parę złotych w dół jak ktoś będzie chętny. Na maile czekam do piątku, potem wystawiam na allegro. W piątek dam linka do aukcji jak nikt się nie zgłosi.
Wiecie może jak zmienić maila na koncie? Nie chciałbym pozbywać się maila, którego używam od kilku lat.
@Bezi2598
Pisząc do supportu. Będą chcieli od Ciebie serial code, stary e-mail (albo unique id) oraz nowy e-mail.