Witam,
problem dotyczy samych Dark Souls III, mianowicie gdy kupiłem, (kilka miesięcy temu) grę niedawno po premierze, osiągi jak na mój komputer były znakomite, szczególnie, że mam MSI Dragon Edition (laptop: GTX 675mx 4gb vram ddr4, 8gb ram ddr3 i I73630qm.
Na maksymalnych ustawieniach miałem - 25-30 fps (czasami 20 ale najczęsciej właśnie 25-30), a na niskich 30-40 fps,
a teraz gdy sterowniki zostały zaktualizowane mam na maksymalnych od 15 do 25, a na niskich 25 do 30 fps, jest to znaczący spadek i dość irytujący.
Podejrzewam, że może być to przez aktualizację sterowników, bo gdy kiedyś gralem w minecrafta z zainstalowanymi dobrymi shaderami, miałem 30 fps natomist bez miałem 120-180 fps natomiast , gdy zaktualizowałem sterowniki miałem na shaderach 1-10fps! Co o tym sądzicie? Co mógłbym zrobić w tej sytuacji zrobić aby to naprawić?
Skoro twierdzisz, że stało się to po aktualizacji(co jest całkiem możliwe biorąc pod uwagę co Nvidia ostatnio odwala ze sterownikami), to ściągnij DDU i usuń nim sterowniki, zainstaluj najnowsze, jak dalej nie będzie działać, to znowu usuń i zainstaluj starsze.