Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sniper Elite 3 multiplayer "Zwycięski Strzał"

30.10.2014 12:44
1
zanonimizowany907783
2
Junior

Sniper Elite 3 multiplayer "Zwycięski Strzał"

Witam wszystkich mam problem zrobieniem trofeum w sniper elite 3 w multi...jak wykonać ten Zwycięski Strzał??? Próbowałem wszystkiego i nic :( byłem pierwszy ze wszystkich graczy, drużyna ukończyła na wygranej. Udało mi się strzelić 2s przed końcem meczu i zabić przeciwnika nie liczy Zwycięskiego Strzału jak zdobyć tą BARETKE. Proszę o pomoc czy ktoś wie jak to wykonać. Trophy Wielokrotnie odznaczony...Zdobądź 1 odznakę każdego typu w rywalizacji wieloosobowej. Rejestr Służby ( x )....Odznaki (x )...Baretka znajduje się 1wszy górny poziom 2 od końca nazwa: JEDNA KULA MOŻE... Wszystkie poradniki opisane extra a co z pordami multi-player tam też są trofea do robienia i wyzwania. Wszystkie baretki mam oprócz tej jednej co Twórcy tej gry mieli namyśli???

01.11.2014 14:26
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany907783
2
Junior

Witam ponownie :) Więc tak abyśmy otrzymali wymarzonej BARETKI musimy wykonac to w meczu prywatnym. Mało realne abyśmy otrzymali to w meczu MULTIPLAYEROWYM, ponieważ ta baretka nie wskakuje możemy mecz zakończyc na pozycji wygranej nawet przewagą jednego zabicia (kill) a i tak ZWYCIĘSKIEGO STRZAŁU NIE BĘDZIE. Przechodzimy do meczy PRYWATNEGO....ustawiamy limit punktów na 100, czas niema tu znaczenia. Wygrana nie może byc zakończona jednym zgonem, końcowy wynik dla osiągnięcia BARETKI 3:0 lub 4:0...wszystko zależy od zdobytych punktów. Jeśli nie chcecie marnowac czas na MULTIPLAYER wszystkie BARETKI jak i MEDALE odblokujecie w meczu prywatnym :) wystarczą 2 osoby do wykonania wymarzonego TROFEUM. BARETKE ZNAKOSZ musimy wykonac jedną osobą więcej( 3OSOBY )...zdobądź 3 asysty przy oznaczaniu. Miłej zabawy życzy wam QWERASDF100

20.12.2014 01:45
3
odpowiedz
zanonimizowany1055845
1
Junior

Wystarczy oddać ostatni strzał, po którym drużyna osiągnie limit pkt i zwycięstwo. :)

Forum: Sniper Elite 3 multiplayer "Zwycięski Strzał"