Jaki polecacie śmieszne gry?
Rozbierz się i pilnuj ubrań. Świetna gra dla całej rodziny przy wieczornej posiadówce.
Hokus Pokus Pantera, Na Kłopoty Różowa Pantera.
Zajebiste dialogi z zajebistym dubbingiem. Grywalność ekstra!
Ale jak odrobisz lekcje, teraz sio do nauki!
Ace Ventura, Głupki z Kosmosu i jeszcze jedna fajna "plastelinowa" gra tylko nie pamiętam jej nazwy:
[edit] Znalazłem! https://www.gry-online.pl/gry/clay-agent/z51b0b#pc Agent Gliniarz
Postal 2 i te dialogi.
nie pamiętam jak się nazywała ta gra ale było to w klimacie animowanej strzelanki. Było tam kilku kolesi i chyba robot o ile się nie mylę, to było takie z poczuciem humoru , przynajmniej przerywniki. Tylko nie mogę przypomnieć sobie nazwy
Wacki
Seria Discworld, seria Leisure Suit Larry, Ace Ventura, seria DeathSpank, seria Overlord, The Darkness 2, Machinarium, Samorost, DeadPool,Dink Smallwood.
Gry różnią się oczywiście specyfiką przedstawionego humoru więc proszę mnie nie linczować za zestawianie Discworlda z "Deadpool" chociażby...
Z niewymienionych mogę polecić Sąsiadów z Piekła Rodem, (Neighbours From Hell). Teraz jak o tym myślę to zagrałbym ponownie w obie części. Gdzieś powinienem mieć jeszcze płytę instalacyjną, o ile komuś jej nie pożyczyłem...
Jak and Daxter
Sąsiedzi z piekła rodem 1 i 2, Zgrywus 1 i 2, Zemsta urzędasa (Sacked), Zemsta kujona.
Mam nadzieję że pomogłem :)
Postal 2 ,trochę sadystyczne, ale zawsze gdy w to gram chce mi się śmiać
Crash,Jak and Daxter co kolega powiedział,Ratchet & Clank,Sly Cooper,Rayman,Najlepsze platformówki w które grałem i oczywiście mają rewelacyjny humor :D
Serious Sam - znajdziesz tam dawkę humoru :) Ace Ventura, stara przygodówka:)