Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Śmiało... stwórzmy grę!

26.02.2014 20:14
1
zanonimizowany980006
2
Junior

Śmiało... stwórzmy grę!

Witam wszystkich forumowiczów.
Nazywam się Filip, chciałbym wyjść z inicjatywą stworzenia własnej gry, do czego jak wiadomo najlepiej byłoby mieć własną ekipę, tudzież studio.
Ja osobiście dopiero się uczę programowania, głównie w C++ i C#, oraz bawię się grafiką czy niejakim Unity.
Szukam ludzi, którzy tak jak ja chcieliby zrobić z tej maszyny, której non-stop używają, jakiś większy pożytek niż standardowy "lvl up".
Jeżeli czujesz, że tworzenie gry to coś dla Ciebie, chciałbyś poszerzyć swoje horezonty oraz wgłębić się w tajniki powstawania światowych hitów, poczynając od starego, dobrego "Counter Strike'a", aż po najnowsze "Grand Theft Auto", nie czekaj, stwórzmy "własne GTA".
Nie zastanawiałem się zbytnio nad którymkolwiek z aspektów typu: fabuła gry, czy samo środowisko, chciałbym narazie ruszyć z miejsca.
Więc każdy kto ma z tym jakiś związek, nawet zainspirowany zabawą, tj. bawi się w programowanie czy grafiki 3D, niech śmiało pisze.
Podkreślam, że nie jestem profesjonalistą, a nawet myślę, jeszcze trochę mi do amatora, pomyślicie: "z czym do ludzi". Ale nieee :)

Z tak sceptycznym nastawieniem, (które dotyka większość dzisiejszej młodzieży), raczej ciężko osiągnąć coś ponad standard.

Trzeba chcieć.

Jeśli znajdą się osoby, które choć w jakimś stopniu przekonałem, choćby najmniejszym, oto kontakt:
GG - 12423620
Skype - filipbrankiewicz

To by było na tyle, a więc...

Śmiało, stwórzmy grę!

Pozdrawiam

~Filip

26.02.2014 20:24
2
odpowiedz
zanonimizowany631395
120
Legend

Ile masz lat?

26.02.2014 20:39
Joch
3
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin

Pod RFG czy z czystej pasji ?

26.02.2014 20:40
cswthomas93pl
4
odpowiedz
cswthomas93pl
147
Legend

Oj ile już ludzi było z takim słomianym zapałem..

26.02.2014 20:44
piotr432
5
odpowiedz
piotr432
86
Warrior

... Ehh...nawet ja :(

26.02.2014 20:46
Joch
6
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin

Niekoniecznie to musi być słomiany zapał, ja sam aktualnie się z tym męczę. Nie możesz tak klasyfikować ludzi na podstawie jakiś przykładów.

Forum: Śmiało... stwórzmy grę!