Witam. Poszukuje jakiegoś smartphona do 300zł. Może być używany.
Rozmyślałem nad Sony Ericssonem X8 bo można go wyrwać bez simlocka do 320zł, ale może do tej kwoty jest coś lepszego, więc liczę na wasze propozycje.
X8 jest dobry, możesz też rozglądnąć się za LG GT540 wyrwiesz za 250zł z gwarancją.
Nie mam zaufania do LG. Zawsze towarzyszył mi Sony Ericsson. Zawsze ceniłem tą firmę za jakość odtwarzacza i wytrzymałość urządzenia. A LG... to LG :)
GPU spicy to koszmar.... bierz X8
nie rozumiem tylko ludzi ktorzy chca zeby im doradzac a potem "tego nie bo nie chce, bo kiedys mialem z tej firmy i to syf"
skoro wiesz lepiej to sam wybierz
To fakt z tym GPU. Ma jednak nieco większy ekran. Kwestia priorytetów.
Z zaszłościami historycznymi to się zgadzam. Sam kiedyś miałem do czynienia z awaryjnym LG. Jednak niedawno po pochlebnych recenzjach kupiłem sobie LG z serii Optimus i jestem zadowolony.
LG GT 540 i Xperia X8 to IMHO najlepsze smartfony w tej cenie. Nic lepszego raczej nie znajdziesz, a jeśli już, to w tragicznym stanie.
Ja mam x8 i zdecydowanie mogę Ci ją polecić... ekran przyjemniejszy w obsłudze od tego lg (jak nazywa je mój kumpel Luksusowego Gówna ;p) A jeżeli Ci się poszczęści możesz trafić na x8 z cypress'em (czyli czipem który obsługuje multitouch)