Witam!
Chcę kupić nowy telefon w cenie ok. 600 +/- 50 zł. Moje wymagania to:
- chcę mieć możliwość w miarę komfortowego przeglądania internetu i odpowiadania na maile
- czasami potrzebuję na szybko edytować nieduży dokument tekstowy
- nie za duży (z tego co widziałem, to chyba 3,8 cala to max - nie chcę giganta :))
Czy można poprosić o doradzenie jakiegoś modelu? Sporo ludzi w necie poleca Galaxy Ace 2 oraz wiele różnych Xperii, ale prawdę mówiąc ani trochę się na tym nie znam - przesiadam się z używanej od kilku lat Nokii E51 :)
W grę ewentualnie wchodzi jakiś lekko używany model, jeśli tylko ma być sporo lepszy.
Z góry dzięki za pomoc!
Zależy jakiego szukasz systemu. ja do zabawy (pomimo iż uważam że windows mobile to bardziej do biznesu sie nadaje) mam htc 8s. Od siebie polecam bardzo, fajny telefon a co najwazniejsze niedrogi
Weź tu wejdź i poczytaj to forum albo załóż tam swój temat.
http ://forum.android.com.pl/f353/
Mam Galaxy Ace II i wszystko ładnie smiga, jeszcze tylko niech wyjdzie aktualizacja androida i wszystko będzie cacy :)
Co do systemów, styczność miałem tylko z Symbianem, więc niewiele mogę powiedzieć o swoich preferencjach. :)
W zasadzie gier nie potrzebuję, bardziej chodzi mi o aplikacje typu kalkulator naukowy, Wolfram, czytnik PDF itd.
Android się powinien sprawdzić.
Dziewczyna ma Ace 2. Wielkość ok (mój 4" dla mnie za duży), działa bardzo przyjemnie i bez zacinania się.
Sam nabyłem Ace2 jakiś miesiąc temu i jestem zadowolony. Myślałem jeszcze nad ZTE Blade III, ale jednak wybrałem Samsunga.
Jednak biorę Ace 2, potrzebuję pomocy w ostatniej kwestii :)
Znalazłem aukcję z telefonem:
http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace2-i8160-dualcore-gw-prod24-krk-i3274254827.html
Czy "Telefon z polskiej dystrybucji SAMSUNGA!" oznacza, że system nie jest brandowany? Z góry dzięki za odpowiedź :)
Zastanów sie jeszcze nad używanym iPhone'm 3GS. System o wiele lepszy, a sam telefon mimo lat trzyma poziom wyższy niż wszystkie nowe telefony z androidem.
I po co wciskasz ludziom kłamstwa i bzdury?