Od jakiegoś czasu przymierzam sie do kupienia nowych słuchawek. Nie znam sie na tym wiec zdam sie generalnie na was.
Max cena - ok 150zl
Rodzaj muzyki (jeśli ma jakiekolwiek znaczenie) - szeroko pojety metal, rock, troche klasycznej i muzyka filmowa
Sprzet - Creative Zen, laptop
Wiadomo ze w tym przedziale cenowym nie dostane nic megawypaśnego ale wiadomo, zalezy mi na dobrej jakości dźwięku, wygodzie noszenia, jakości ( i trwałości) wykonania i tłumieniem dźwiękow zewnetrzym (czyli generalnie na tym co każdemu)
Z góry dzieki :)
nie wiem co to za moda na te sennheisery ale ja polecam Pioneer SE-M290 lun SE-M390 nie bede się upierał że tamte są lepsze ale naprawdę warto polecić te :) są dobre bo sam używam i jakoś nie wyobrażam sobie innych słuchawek chyba że naprawde czułbym różnice :) sprawdz bo warto :)
Sennheiser HD 201. Mam i polecam. To samo powie Ci sporo innych osób. Jakość dźwięku - super. Wygoda - dla mnie ok. Trwałość - bardzo solidne. Jak dotąd jedyne słuchawki, które przetrwały u mnie setki upadków. Tłumienie - dla mnie wystarczające. Do tego są obecnie bardzo tanie. Przestrzegam jedynie przed słabym bassem. Cała reszta to zdecydowanie zalety. Krótko mówiąc, świetne słuchawki w niskiej cenie.