Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Słuchawki do grania ~250 zł

26.10.2011 18:20
Gonsiur
1
Gonsiur
138
HUEHUEHUE

Słuchawki do grania ~250 zł

Moje stare wysłużone słuchawki rozleciały się już w drobny mak, mam już też powoli dość tanich gówień i chciałbym kupić coś lepszego. Miałem na głowie razery charcharias i były cholernie wręcz wygodne, no ale może da się w tej cenie wychaczyć coś lepszego. Byłyby używane do grania w lol'a + ostre darcie mordy do mikrofonu, od czasu do czasu jakis fps.
Z drugiej strony zastanawiam się, czy jest sens wydawać tyle kasy, skoro mam tylko zintegrowaną kartę dźwiękową, poczuję jakąś różnicę względem słuchawek z niższej półki cenowej?

26.10.2011 18:23
Mac94
2
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

Miałem jakiś czas temu teraz już nie nowe Fatal1ty (za stówę) i różnica jest znaczna. Po dwóch latach wyrwałem minijack wstając od kompa ze słuchawkami na uszach...próbowałem naprawić jakoś łącząc kable, ale bez efektu.

250zł na słuchawki imo to już przesada. Tyle bym teraz wydał najwyżej na bezprzewodowe. Ogólnie pewnie następne słuchawki jakie kupie to będą bez przewodowe.

26.10.2011 18:49
MagMany
3
odpowiedz
MagMany
52
Wielki Wilk

http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
Tutaj popatrz, powinieneś znaleźć coś dla siebie.

26.10.2011 19:26
4
odpowiedz
zanonimizowany661458
26
Senator

Creative Alpha 3D (SoundBlaster)
Słuchawki pod usb (przejściówka- " mini karta dźwiękowa), po podłączeniu + zainst. sterowników słychać znaczną różnicę :)

26.10.2011 19:50
5
odpowiedz
Chibi
20
Pretorianin

Ja za to mogę polecić słuchawki marki Steelseries 4H. Mam je już koło 2 lat , nic mi się w nich nie zepsuło i dźwięk z tych słuchawek naprawdę mnie zadowala , słychać najmniejszy szept czy tupot. Głośność słuchawek i mikrofonu na kablu no i mikrofon jest chowany do słuchawki więc jest to dodatkowe udogodnienie.

26.10.2011 20:19
👍
6
odpowiedz
Rejan
16
Legionista

CREATIVE Aurvana Live!

Forum: Słuchawki do grania ~250 zł