Witam. Poszukuje słuchawek do 300 zł tylko i wyłącznie do muzyki. Posiadam odtwarzacz mp3 - sansa clip (http://www.ceneo.pl/1544100#tab=spec) w niedalekiej przyszłości planuje zakupienie ipoda touch 5g. Jakie mają być - przede wszystkim nauszne , dobre basy ale nie przesadzone , krótko mówiąć chciałbym mieć je porządne , i aby służyły mi przez długi czas . Dzięki za wszystkie propozycje.
Pozdrawiam ; )
Od siebie mogę szczerze polecić Audio-Technica model SJ55 bardzo solidne słuchawki, sam z nich korzystam lecz audiofilem nie jestem. Korzystam z nich od pól roku i wszystko pięknie gra, duże znaczenie ma pod jakie źródło podłączysz bo jest słyszalna różnica między np. telefonem a stacjonarką.
To chyba CALe najlepiej. Nie są jakieś ogromne także na zewnątrz też dadzą radę. Ale ja ogólnie jestem przeciwnikiem takich rozwiązań. Do domu najlepiej wspomniane Shury albo coś z oferty AKG, Beyerdynamics tak żeby wygoda była jak największa. A na zewnątzr to najlepiej jakieś dobre douszne/dokanałowe po prostu. Ewentualnie Koss Porta Pro jak zależy ci na nausznych