Siema, piszę bo nigdzie na necie nie znalazłem informacji kiedy ma zostać wydana wersja GOTY Skyrim'a, czy jest już to wiadome?
A to Skyrim został grą roku?
[3] --> Nie został ale to tylko nazwa. Patrz Batman Arkham City GOTY, Civ 5 GOTY itp. Na Skyrim'a też czekam bo postanowiłem kupić go dopiero wtedy gdy wyjdzie w packu z wszystkimi dodatkami.
[4] Całe życie w kłamstwie.
Został na pewno. Nie ma jednego słusznego podmiotu, który by o tym decydował i każdy szanujący się serwis/czasopismo o grach ma swoje typy na koniec roku. Wiadomo, że pod uwagę bierze się te największe, ale i między nimi nie ma zgody. Odnośnie zeszłego: VGA - The Walking Dead, gametrailers - X-com, nie pamiętam, może edge - Journey.
Został grą roku w kilku kategoriach -->http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year ;)
Jeśli Dragonborn będzie ostatnim dodatkiem to całość pewnie wyjdzie w jednym pudełku czyli skyrim + downguard + dragonborn.( licze że całość nie przekroczy 200zł :)
A tak mi się wydaje że dragonborn będzie ostatnim dodatkiem bo bethesda po jego wydaniu skoncentruje się na The Elder Scrolls Online :)
CzarnyPiotrus! ---> Za The Elder Scrolls: Online odpowiedzialne jest inne studio. A z wcześniejszych zapowiedzi Bethesdy wynika, że Dragonborn nie będzie ostatnim DLC do Skyrima. Tych miało być z tego co pamiętam aż 5.
Rick24 --> elder scrolls: online robi studio http://www.zenimaxonline.com/ ale prawda taka ze bethesda i tak czuwa na caloscia tego projektu :) wiesz co ja sie ciesze ze moze byc wiecej dlc ale takich jak dragonborn czy downguard a nie takich jak heartfire ktore bylo slabe i praktycznie nic nie dodawalo ciekawego, ale poczekamy zobaczymy-czas pokaze co ta bethesda wymysli ;)
Heartfire podobno też nie jest wcale takie złe, bo z tego co słyszałem to te domy robią duże wrażenie, a ich budowa sprawia frajdę. No ale wątku fabularnego tam w zasadzie brak i pewnie dlatego sporo osób jest rozczarowanych, zwłaszcza że gracze pecetowi mogą wspomagać się modami. Ja osobiście też jednak wolę DLC pokroju Dawnguarda czy Dragnoborna :)