Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Skradzione konto steam POMOCYYY!!!

08.04.2015 19:30
1
zanonimizowany1084188
1
Junior

Skradzione konto steam POMOCYYY!!!

Witam. Dałem się nabrać na bota wysyłającego keyloggery (o ile się nie mylę tak to się właśnie nazywa) był to link z wirusem który wziąłem za obrazek. Po dwóch dniach próbowałem się zalogować na konto lecz wyskakiwało mi okno informujące o tym że wprowadziłem złe hasło (jestem pewien na 100% że się nie pomyliłem). Więc użyłem opcji zmieniania hasła, doszedłem do momentu w którym na moje konto na poczcie miał być wysłany kod potwierdzający zmianę hasła, tymczasem na poczcie nie pojawiła się żadna wiadomość od Steam (w koszu też jej nie było i na pewno jej nie usunąłem), najwidoczniej kelogger zdobył też moje ID i hasło do konta na poczcie zmieniając ja na moim koncie Steam. Napisałem więc wiadomość do supportu o odzyskanie konta. Skierowali mnie bym podał w wiadomości CD Key jakiejś gry (chciałem by był to cs:go) jednakże nie mogłem go podać gdyż nie kupiłem go w pudełku tylko w kiosku zakupiłem peysafecard i za pomocą kodu zapłaciłem za grę (nie wpłacałem najpierw do portfela Steam tylko od razu przy zakupie gry z platformy Steam). Jako argument potwierdzający iż konto jest moje wstawiłem wiadomość potwierdzająca zakup gry z mojego e-maila. Co mam począć dalej ? Proszę o szybką pomoc.
PS. Napisałem to wszystko do supportu który jeszcze nie odpowiedział.

08.04.2015 19:36
shawnz
2
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

z nimi musisz sie kłócić:)

08.04.2015 23:45
😈
3
odpowiedz
Grubcio763
19
Ocalały z Pustki

Czeka Cię długa droga, przyjacielu.

Forum: Skradzione konto steam POMOCYYY!!!