...to dlaczego zwykłe małpiszony nadal żyją na tym świecie?
Ale ja proszę, drogi DanuelX, o poważne odpowiedzi.
W takim razie zapraszam do biblioteki. To takie miejsce gdzie znajdują się książki na każdy temat.
Jeśli jesteś przodkiem małpy to zgłoś to gdzieś, może dostaniesz jakąś nagrodę za posiadanie niespotykanych genów recesywnych.
Człowiek i małpa maja wspólnych przodków, ale tak ludzie jak i same małpy to dwie różne gałęzie. Wyobraź sobie tez ze gatunków ludzi tez było kilka.
[4] Dziękuję za propozycję, ale jednak chciałbym poznać zdanie tutejszych specjalistów od wszystkiego.
Wcale nie trzeba być ekspertem od wszystkiego jeno posiadać elementarna wiedzę i minimum chęci.
"Skoro jesteśmy przodkami małpy..."
przodek - przedstawiciel rodziny lub plemienia dający początek dalszym pokoleniom; protoplasta, antenat, antecesor, dziad, pradziad
To nie my jesteśmy przodkami małpy, a małpa naszym (skoro już na bezczelnego tak upraszczasz.)
Zanim zaczniesz próby zatrollowania, to chociaż rób to z głową. Bo na razie pokazałeś, że nie znasz znaczenia podstawowych słów.
W takim razie skoro psy to potomkowie wilków, dlaczego wilki jeszcze istnieją? Pomyśl trochę.
To nie my jesteśmy przodkami małpy, a małpa naszym (skoro już na bezczelnego tak upraszczasz.)
A tak dokładniej to mamy z małpami wspólnych przodków.
http://www.buzzfeed.com/mjs538/messages-from-creationists-to-people-who-believe-in-evolutio#34ztp8h
Proszę OP, wśród tych kretynów ewidentnie znajdziesz kolegów. 22'ka ma nawet taki sam tok myślenia jak Ty :-)
Katane ---> Dlatego napisałem o bezczelnym uproszczeniu, które jest zazwyczaj stosowane przez wiele osób pogardliwie wypowiadających się o ewolucji.
Cytując Internety "Jeżeli Chrześcijanie pochodzą od Żydów, dlaczego wciąż istnieją Żydzi?".
No, a tak dokładniej to chyba raczej jest wspólny przodek.
Jak ma być inteligentnie jak dyskusje zaczyna jakieś dziecko, które myśli, że jednym pytaniem może zdyskredytować wszystkie lata badań i prace naukowe setek osób nt. jednej z najbardziej niepodważalnych teorii naszego pochodzenia?
No nie da się :)
Różnimy się od czwororęcznych znikomą ilością genów /jak i od muszki-owocówki/. -Dlaczego więc rano chce mi się papierosa a nie banana ?!-