Witam wszystkich.
Poszukuję gry na PC najlepiej z gatunku SandBox.Ewentualnie może być Rpg,Crpg,gra akcji z elementami Rpg,lub inna gra z otwartym światem.To ile gra jest już na rynku nie jest istotne,z chęcią zagram w dobrą grę sprzed 7 lat i starsze jak i z roku 2011 i nowsze.Czekam na ciekawe propozycję.
Uuu, trochę tego jest...
Seria GTA
Seria Just Cause
Seria Saints Row
Red Dead Redmption
Mafia (seria)
Wheelman
Większość Need for Speed-ów
Crysis 1
Driver: San francisco
Seria Gothic
Seria Wiedźmin
Seria Dragon Age
Seria Mass Effect
Seria Fable
Minecraft
Batman: Arkham City
Seria The Elder Scrolls
Wszystkie gry z serii LEGO
Seria Assassin's Creed
Seria The Sims
Seria Diablo
RAGE
Seria Red Faction (Od Guerilla w górę)
Dead Rising 2
Dead Island
Seria Harry Potter
Seria Borderlands
Seria Prototype
Seria Fable
Burnout: Paradise
Seria Fallout
Seria Test Drive
L.A. Noire
Seria Drakensang
Metro 2033
Seria Operation Flashpoint
Mam wymieniać dalej?
PS3fan-dawaj dalej
Nie chce MMO!!!!
@KarolOsiak: Edytowałem listę i dodałem parę tytułów. Normalnie należy mi się za to gwiazdka bo mógłbym teraz siedzieć i grać w BF-a 3 ;-)
Tych gier jest jeszcze od cholery i trochę, tylko musisz ich sam poszukać, bo mi się już najzwyczajniej nie chce.
PS3fan-jest coś jeszcze do wymiany?jak tak to wymień.
Jest tego jeszcze sporo, ale sam sobie znajdź (ja podałem tylko te najważniejsze). Niby czemu miałbym to robić za ciebie?
Niby czemu miałbym to robić za ciebie?
Bo po to jest ten wątek i prosi aby mu podać
BF3 to cudo graficzne.ja grałęm w większość tych gier.tylko nie chciało mi się ich wymieniać przy tworzeniu pierwszego postu.Dzięki Ci wielkie.Sprawdzę niektóre tytuły.Jak możesz jeszce coś wymienić to wymien.
PS3fan - odejmij RDR bo ta gra wyszła tylko na konsolę.
Nie czego już podawac PS3fan wyczerpał temat. :] KarolOsiak lepszych gier tego typu nie znajdziesz. ;]
@Bac02: ale on chce jeszcze wiecej, mimo że podałem mu prawie wszystkie najlepsze.
@dVk.: No tak, dzięki za zwrócenie uwagi :-) Niestety nie mam jak już teraz tego edytować, dlatego musi zostać.
far cry
@PS3fan: Nie wszystko co wymieniłeś wyszło na PC i nie które nie mają otwartego świata IMO.
^ A jeszcze lepiej Warband z Prophesy of Pendor albo Brytenwaldą
Oprócz tego Sid Meier's Pirates! z 2004 jest godne uwagi, a jeszcze nie wymienione
edit: PS3fan zapodał długą listę, tylko że wymienił też tytuły, które mają na wpół otwarty świat i nie są sandboxami
Warbanda juz ci nie polecę, bo za późno, toteż polecam Stranded 2. Średnio rozbudowana giera, ale ciesząca przez jakiś czas i darmowa.
Nie wiem jak teraz ale w Warbanda we wrześniu wiele osób grało.
Multi jest bajeczne.
Ale on nie chciał koniecznie Sandboxa tylko grę z otwartym światem. A wszystkie które podałem maja otwarty swiat.
^ Wiedźminy nie mają tak właściwie w pełni otwartego świata, a tylko wydzielone, w miarę duże lokacje, osobne dla każdego aktu. Tak samo Diabolo.
W Dragon Age'u też jest podobnie, choć w pewnej mierze jest swoboda poruszania się między lokacjami.
Zresztą sami twórcy Wieśka nigdy nie mówili, że swiat w ich grze jest otwarty. Może się czepiam, ale nie widze żadnej mozliwości, żeby nazwać Wieśka grą z otwartym światem.
@up: ale jednak możesz się swobodnie po tych lolacjach poruszać, dlatego można przyjąć że jest to gra z otwartym światem ;-)
Heh jeśli przyjąć, że w każdym akcie(no ok pomiedzy II a III jest tylko rozszerzenie) dostajemy nowy świat(lokacja), po której możemy się swobodnie poruszać, to tak :)
Tylko że to chyba nie o to chodzi :P
Minecraft
Ależ mamy Odkrywcę ?
Mount&Blade Warband z komplikacją Floris 2.5
Gigantyczna zmiana gry
Nie rozumiem po co ktoś odkopał ten wątek;P