Witam
Szybki szpil, co wybrać ? Safari czy Maxthon ? Jeśli ktoś korzysta to zapraszam do opinii :-)
Maxthon
Bij semi-monopolistę po łapach - wybierz outsidera - Maxthon.
Maxthon, nie chcesz chyba żeby zwykle zapisywanie pliku odbywało się przez iTunes'a..
[8] Szczerze - choć tyle lat używałem Lisa to nawet Chrome go bije o głowę. Porównaj odpalenie np. 15 filmów na YT na FF i na Chromie. 95% szans, że Firefox zagrzeje proca PluginContainerem w ciągu minuty.
Może, ale Chrome ma pożal się boże rozszerzenia, ja tam Firefoksa uzywam od wersji 1.0 i nie prędko go zmienię na coś innego. Rozważam nawet zakup telefonu z androidem, tylko po to żeby odpalić na nim firefoksa, bo na iosa niestety nie ma :(
Szybki szpil, co wybrać ?
Co to jest szpil...?
Porównaj odpalenie np. 15 filmów na YT na FF i na Chromie. 95% szans, że Firefox zagrzeje proca PluginContainerem w ciągu minuty.
Żyjemy w innym świecie, Chrome mi zwala procesor o wiele bardziej niż FF, ale i tak oba się zacinają przy jakimkolwiek Flashu.
Co do pytania w wątku - zainstaluj obydwie i przetestuj ;) Zobacz, która jest szybsza/ładniejsza/wygodniejsza/dowolne_wybrane_kryterium i oceń sam ;)
Safari w najnowszej wersji (6) jest świetne i ultra-szybkie - ale na OS X. Na Windows są lepsze przeglądarki.