Witam, kupiłem wczoraj Raymana Origins na Originie (:P) i jak pobrałem i próbuję uruchomić, wyskakuje błąd "Signature verification failed", więc muszę aktywować grę, ale jak już wpiszę kod (wzięty ze szczegółowych informacji na Originie), wyskakuje błąd 1000, czyli brak połączenia z internetem... Tak jest od wczoraj.
Z czystej ciekawości napisałeś do supportu (pomocy technicznej) Origina? Mam tam pare gier, aczkolwiek będe szczery i powiem, że do tej pory nie musiałem korzystać z ich pomocy, ale gdybym się spotkał z problemem jak Twój to pierwsze co bym zrobił to własnie do nich napisał i cierpliwie czekał na odpowiedź z ich strony :-) Tu raczej nikt Ci nie pomoże.
Mógłbyś spróbować, jeśli masz taką możliwość pójść do np. kolegi, odpalić origina i spróbować wpisać u niego ten klucz i zobaczyć, czy się zaktywuje, a potem zmienić hasło dla bezpieczeństwa. I będziesz wiedział, czy problem wystąpił po Twojej stronie, czy nie ;-)
Napisałem do Origina, póki co spróbuję reinstalować, a jak to nie pomoże to może rzeczywiście się przejdę do kolegi.
Uruchom klienta Origin -> Moje gry -> przy Rayman Origins kliknij na Graj -> zacznie się pobieranie patcha do gry (1.01) i jego instalacja. Powtórz te czynności z kolejnym patchem 1.02. Wtedy możemy uruchomić grę.
Oo, moje podziękowania, działa :D, chociaż Origin się uparł, że nie chce ściągać żadnych patchy, ale na szczęście znalazłem w innym źródle.